Hoe Een Asus-laptop In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Asus-laptop In Te Stellen
Hoe Een Asus-laptop In Te Stellen

Video: Hoe Een Asus-laptop In Te Stellen

Video: Hoe Een Asus-laptop In Te Stellen
Video: How to Speed Up Asus Laptop the Easy Way 2024, Mei
Anonim

Na de aanschaf van een computer of het opnieuw installeren van het Windows-besturingssysteem, moet u eerst uw laptop instellen om uzelf zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk met het apparaat te kunnen laten werken. ASUS-notebookinstellingen worden geconfigureerd met behulp van gespecialiseerde stuurprogramma's en configuratiehulpprogramma's.

Hoe een Asus-laptop in te stellen
Hoe een Asus-laptop in te stellen

instructies:

Stap 1

Nadat u het besturingssysteem hebt geïnstalleerd, start u uw ASUS-laptop door op de aan/uit-knop te drukken. Wacht tot het besturingssysteem is geladen en plaats de schijf met stuurprogramma's die bij het apparaat is geleverd in het station.

Stap 2

Als u een netbook bezit die geen schijfstation heeft, of als uw drivermedia verloren is gegaan, ga dan naar de officiële ASUS-website om de vereiste bestanden te downloaden. Klik op het gedeelte 'Ondersteuning' van de bron. Voer in het daarvoor bestemde tekstvak de naam van het laptopmodel in en wacht tot de zoekresultaten verschijnen. Download beschikbare stuurprogramma's voor uw besturingssysteemversie.

Stap 3

Wacht na het starten van de installatiebestanden tot het menu verschijnt, waarmee u alle benodigde stuurprogramma's kunt installeren. Installeer met behulp van de interface de nodige programma's en hulpprogramma's voor het werken met computerapparatuur. Als de toepassingen voor het configureren van de laptop van internet zijn gedownload, voert u ze allemaal één voor één uit om alle benodigde pakketten te installeren.

Stap 4

Start uw computer opnieuw op nadat u de vereiste bestanden hebt geïnstalleerd. Om nu de extra toetsen die op de laptop aanwezig zijn te activeren, de energiebesparende instellingen te configureren en meldingen over de apparaatstatus uit te geven, installeert u het ASUS ATK-hulpprogrammapakket, dat ook op de schijf staat of beschikbaar is om te downloaden van de officiële website van de fabrikant. In de regel wordt het pakket hulpprogramma's voor het werken met een laptop ATK-pakket genoemd. Installeer alle programma's met de naam ATK en installeer vervolgens de Wireless Console-software, die verantwoordelijk is voor het afgeven van meldingen over het functioneren van de draadloze interface.

Stap 5

Installeer ASUS Live Frame om de werking van de webcam en het Power4Gear-hulpprogramma voor hardware-energiebeheer te configureren. Als u wilt, kunt u ook ASUS Splendid en andere programma's installeren die beschikbaar zijn op de website of het schijfmenu.

Stap 6

Nadat u alle software hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op om de gewijzigde instellingen toe te passen. De configuratie van de laptophardware om met het besturingssysteem te werken is voltooid en u kunt volledig met het apparaat beginnen te werken.

Aanbevolen: