Apparaten Installeren

Inhoudsopgave:

Apparaten Installeren
Apparaten Installeren

Video: Apparaten Installeren

Video: Apparaten Installeren
Video: Apparaten installeren in crisistijd 2024, Mei
Anonim

U kunt apparaten op verschillende manieren installeren. Sommige apparaten worden automatisch geïnstalleerd, voor sommige zijn stuurprogramma's vereist. Soms moet je de situatie oplossen met aanvullende maatregelen: de hulp inroepen van sommige applicaties om de benodigde stuurprogramma's te vinden.

installatie
installatie

instructies:

Stap 1

De installatie van apparaten is vaak afhankelijk van de versie van het besturingssysteem. Vanaf Windows XP begon het systeem te worden geleverd met een set standaardstuurprogramma's en een systeem voor het detecteren van apparaten. Daarom is het waarschijnlijk dat de meeste apparaten worden gedetecteerd. Ook in deze stand is het raadzaam om de toestellen te updaten, aangezien de standaard drivers mogelijk verouderd zijn. Om dit te doen, is het beter om speciale stuurprogrammaschijven te gebruiken (indien aanwezig). Ook in dit geval kan de gratis applicatie Everest, die de apparaten nauwkeurig identificeert, helpen om de stuurprogramma's bij te werken (hun locatie vinden).

Stap 2

In gevallen waarin apparaten slecht worden geïdentificeerd, niet goed werken, moeten ze worden doorzocht met behulp van het besturingssysteem. Om dit te doen, moet u met de rechtermuisknop op "mijn computer" klikken en "eigenschappen" selecteren, vervolgens overschakelen naar het tabblad "apparaatbeheer" en vervolgens naar de vereiste apparaten zoeken. Als ze een "undefined"-pictogram hebben, kunt u meerdere keren klikken en de stuurprogramma's installeren. Soms is dit echter niet vereist. Bij een USB-stick is deze methode universeel als het apparaat niet direct gedetecteerd wil worden.

Stap 3

Soms, wanneer u een extra harde schijf installeert, wordt deze niet gedetecteerd wanneer u deze voor het eerst inschakelt. Er zijn geen stuurprogramma's nodig om het te detecteren. U hoeft alleen maar met de rechtermuisknop op "mijn computer" te klikken en daar "beheer" te selecteren en vervolgens op "schijfbeheer" te klikken. Daarna moet de harde schijf worden bepaald. Voor een juiste werking is het echter nog steeds wenselijk om het op elke gewenste manier te formatteren. De meest standaard zal het doen. U moet met de rechtermuisknop op de nieuwe (gemaakt na de definitie) schijf klikken en formatteren selecteren.

Aanbevolen: