Hoe Het Nieuwe Toetsenbord Van Microsoft Werkt

Hoe Het Nieuwe Toetsenbord Van Microsoft Werkt
Hoe Het Nieuwe Toetsenbord Van Microsoft Werkt

Video: Hoe Het Nieuwe Toetsenbord Van Microsoft Werkt

Video: Hoe Het Nieuwe Toetsenbord Van Microsoft Werkt
Video: How to get Microsoft Office 365 Lifetime for free 2024, Mei
Anonim

Meer recentelijk heeft Microsoft een nieuw draadloos toetsenbord uit de Arc-serie geïntroduceerd. Dit apparaat heet Microsoft Arc Keyboard. Dit is een zeer ongebruikelijk mobiel toetsenbord dat is ontworpen om met verschillende apparaten te werken.

Hoe het nieuwe toetsenbord van Microsoft werkt
Hoe het nieuwe toetsenbord van Microsoft werkt

Het eerste pakket bevat de volgende apparaten:

- Boogtoetsenbord;

- USB-adapter voor draadloos signaal;

- hoes voor het toetsenbord;

- batterijen;

- technische documentatie.

De toetsenbordbehuizing is gemaakt van glanzend plastic. De bovenkant van het apparaat is zwart en de onderkant is wit. De hoes heeft beschermende functies. Het voorkomt krassen en vlekken op het toetsenbord tijdens transport.

De achterkant van het Microsoft Arc Keyboard heeft een batterijvak. Het apparaat werkt op standaard AA-batterijen. Daarnaast is er aan de achterkant een kleine uitsparing voor het plaatsen van de USB-adapter. Opgemerkt moet worden dat deze gadget een zeer klein formaat heeft. Het oppervlak van het gat is gemagnetiseerd, waardoor de adapter stevig kan worden bevestigd.

Om met het toetsenbord te werken, hoeft u geen extra programma's en stuurprogramma's te installeren. Alle functietoetsen werken stabiel. Deze optie is getest met de besturingssystemen Windows 7 en 8. De draadloze adapter werkt probleemloos.

Het Microsoft Arc-toetsenbord is gebogen. Het centrale deel ligt veel hoger dan de randen. De fabrikant beweert dat dit ontwerp vermoeidheid tijdens continu printen helpt verminderen. Het apparaat heeft de volgende afmetingen: 310x155x5-20 mm. Opgemerkt moet worden dat het apparaat geen extra numeriek toetsenbord heeft. De bekende pijlen rechtsonder zijn gemaakt in de vorm van een kruis.

Het beschreven toetsenbord kan worden gebruikt in combinatie met laptops en tablets. Opgemerkt moet worden dat vanwege de ongebruikelijke vorm van de behuizing en het lichte gewicht, het gebruik van het Arc Keyboard op schoot niet erg handig is. De prijs van dit apparaat is ongeveer 2500 roebel.

Aanbevolen: