Hoe Te Bepalen Welke Videokaart In Een Laptop Zit

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bepalen Welke Videokaart In Een Laptop Zit
Hoe Te Bepalen Welke Videokaart In Een Laptop Zit

Video: Hoe Te Bepalen Welke Videokaart In Een Laptop Zit

Video: Hoe Te Bepalen Welke Videokaart In Een Laptop Zit
Video: Hoe bouw ik een videokaart in mijn computer? 2024, Mei
Anonim

Om de benodigde stuurprogramma's op een videokaart te selecteren en te installeren, moet u het model van dit apparaat correct bepalen. Er zijn verschillende beproefde methoden om het type aangesloten apparatuur te achterhalen.

Hoe te bepalen welke videokaart in een laptop zit
Hoe te bepalen welke videokaart in een laptop zit

Het is nodig

  • - Everest;
  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Installeer Everest (AIDA)-software. Download de installatiebestanden van de officiële ontwikkelaarssite https://www.lavalys.com/support/downloads. Start uw computer opnieuw op en voer het bestand everest.exe uit

Stap 2

Wacht terwijl het programma informatie verzamelt over aangesloten apparaten en hun parameters. Dit proces duurt meestal 2-3 minuten. Vouw na het openen van het hoofdmenu van het programma het submenu "Weergave" uit.

Stap 3

Selecteer Windows Video en zoek het veld Apparaatbeschrijving. Ontdek het model van de aangesloten videoadapter. Als Everest het model van de geïnstalleerde videokaart niet kon bepalen, gebruik dan andere methoden.

Stap 4

Lees de instructies voor uw laptop. Soms staat de beschrijving van de belangrijkste apparaten zelfs op de doos van de computer.

Stap 5

Als u de informatie die u nodig heeft niet kunt vinden, zoek dan het laptopmodel uit. Bezoek de website van de fabrikant van dit product. Gebruik de zoekfunctie voor bronnen en vind een beschrijving van dit model. Vergeet niet de volledige naam in te voeren, want vergelijkbare mobiele computers kunnen verschillende apparaten hebben.

Stap 6

Als u het model van de videokaart niet zelf wilt achterhalen en stuurprogramma's voor deze apparatuur wilt zoeken, download en installeer dan het programma Sam Drivers. Nadat u het hulpprogramma hebt geïnstalleerd, voert u het bestand runthis.exe uit.

Stap 7

Selecteer in het snelmenu "Driver Install Assistance". Wacht tot de definitie van aangesloten apparaten is voltooid en de selectie van de juiste stuurprogramma's. Markeer de items met betrekking tot de videokaart, zoals video overige en nvidia nieuw.

Stap 8

Klik op de knop Geselecteerde installeren en selecteer Typische installatie. Start uw computer opnieuw op nadat u het installatieproces van het stuurprogramma hebt voltooid. Open Apparaatbeheer, zoek het submenu Beeldschermadapters en kijk naar uw grafische kaartmodel.

Aanbevolen: