Een Computer Aansluiten Op Het Muziekcentrum

Inhoudsopgave:

Een Computer Aansluiten Op Het Muziekcentrum
Een Computer Aansluiten Op Het Muziekcentrum

Video: Een Computer Aansluiten Op Het Muziekcentrum

Video: Een Computer Aansluiten Op Het Muziekcentrum
Video: Je PC aansluiten op je Muziekinstallatie? Dit zijn de BESTE opties 2024, Mei
Anonim

Als je het muziekcentrum op je computer wilt aansluiten, heb je alleen een speciale adapterdraad en wat vrije tijd nodig.

Een computer aansluiten op het muziekcentrum
Een computer aansluiten op het muziekcentrum

Het is nodig

Computer, muziekcentrum, adapterdraad

instructies:

Stap 1

Wanneer u van plan bent het muziekcentrum op een pc aan te sluiten, moet u een speciale adapterkabel aanschaffen waarmee u de werking van de apparaten kunt synchroniseren. Mogelijk hebt u twee soorten draden nodig: met een gevorkte stekker aan beide uiteinden (handig wanneer u het muziekcentrum via een subwoofer op een pc aansluit), en een draad met een gevorkte stekker aan één uiteinde (vereist voor directe aansluiting van het centrum op een computer). Zoals je al hebt begrepen, zijn er twee manieren om het muziekcentrum op een pc aan te sluiten, die we in meer detail zullen bespreken.

Stap 2

Het muziekcentrum aansluiten op een pc via een subwoofer.

Als u naar de achterkant van uw muziekcentrum kijkt, ziet u twee aansluitingen dicht bij elkaar (audio-ingangen). Steek een gevorkt uiteinde van de draad in deze aansluitingen, terwijl het andere gevorkte uiteinde in de subwoofer moet worden gestoken (in plaats van in de luidsprekers). Schakel het muziekcentrum in en stel het in op de afspeelmodus "AUX".

Stap 3

Het muziekcentrum rechtstreeks op de computer aansluiten.

In dit geval hebt u een draad nodig, waarvan het ene uiteinde is uitgerust met een gevorkte stekker en het andere met een enkele. Steek de gevorkte stekker in de aansluitingen op het muziekcentrum. De stevige stekker moet in de audio-uitgang aan de achterkant van de computer worden gestoken. In het dialoogvenster dat wordt geopend, definieert u het apparaat als "Center channel / subwoofer". Schakel na het aansluiten het muziekcentrum in en activeer de "AUX"-modus. Zo maakt u de juiste aansluiting van het centrum op de pc.

Aanbevolen: