Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Computer
Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Computer

Video: Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Computer

Video: Het Muziekcentrum Aansluiten Op Een Computer
Video: Het aansluiten van een computer 2024, Mei
Anonim

Moderne muziekcentra hebben een hoogwaardige akoestiek. In plaats van dure speakers voor je computer te kopen, kun je de hub aansluiten via een standaard line-out op je geluidskaart. Dit zal u helpen om goed geluid te krijgen met een minimale hardware-investering.

Het muziekcentrum aansluiten op een computer
Het muziekcentrum aansluiten op een computer

Het is nodig

  • - muziekcentrum met AUX-modus;
  • - AUX-draad

instructies:

Stap 1

Zorg er eerst voor dat het muziekcentrum AUX heeft. Zoek hiervoor de overeenkomstige knop tussen de beschikbare modi op de afstandsbediening, of kijk of het midden twee aansluitingen van verschillende kleuren op het achterpaneel heeft (meestal geel en rood).

Stap 2

Ga naar een hardware- of radiowinkel en koop de juiste kabel. Koop indien nodig een verlengsnoer van 3,5 mm.

Stap 3

Sluit de kabel aan op uw computer via de line-out-connector (meestal het middelste groene gat op uw geluidskaart). Steek de andere twee pluggen in het AUX-gat.

Stap 4

Schakel het midden in en selecteer de AUX-modus, maak alle juiste geluidsinstellingen. Definieer in het dialoogvenster van het stuurprogramma voor de geluidskaart het apparaat als "Luidsprekers" of "Subwoofer". Test het geluid.

Stap 5

Als het geluid niet wordt afgespeeld, voert u het hulpprogramma uit om de geluidsdriver te bedienen (de naam hangt af van het model van de geluidskaart). Controleer zelf de benodigde instellingen en probeer de kabel opnieuw aan te sluiten, controleer de aansluitingen.

Stap 6

Als het muziekcentrum een video-afspeelfunctie heeft, moet de kit een kabel bevatten die via de S-Video-uitgang op de videokaart wordt aangesloten. Gebruik voor de beste kwaliteit een S-Video-2RCA-kabel. Past de connector niet, dan kun je voor de aansluiting de RCA-adapter gebruiken, die bij elke videokaart wordt meegeleverd. Na installatie kunt u het RCA-2RCA-snoer gebruiken.

Aanbevolen: