Hoe Microfoonvertraging Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Microfoonvertraging Te Verwijderen
Hoe Microfoonvertraging Te Verwijderen

Video: Hoe Microfoonvertraging Te Verwijderen

Video: Hoe Microfoonvertraging Te Verwijderen
Video: Fixing Microphone Voice Replay Delay [AUX INPUT] (Zero Latency Monitoring) 2024, Mei
Anonim

Apparaten aangesloten op een computer werken niet altijd zoals gewenst. Sommige fouten worden op de gebruikelijke manier gerepareerd en voor sommige is vervanging van de hardware nodig.

Hoe microfoonvertraging te verwijderen
Hoe microfoonvertraging te verwijderen

instructies:

Stap 1

Open je geluidskaartinstellingen. Als je het in het moederbord hebt ingebouwd, ga dan naar het configuratiescherm van de computer en selecteer het menu met audioapparaten. Klik op de Realtek-instelling (in sommige gevallen Realtek HD), zoek het tabblad microfoongeluidsinstellingen en schakel het geluidsvertragingseffect uit. Open ook de mixerinstelling en demp het microfoonvolume. Pas de wijzigingen toe en sluit alle vensters door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Als de audiovertraging van de microfoon optreedt bij gebruik van slechts één specifieke applicatie, open dan de audio-instellingen en pas de vertragingsinstellingen aan. Het is het beste om extra microfooneffecten uit te schakelen, omdat deze de reactiesnelheid van uw audioapparaat kunnen beïnvloeden. Als je per ongeluk een instelling hebt gewijzigd en nu niet weet hoe je deze moet uitschakelen, zoek dan naar Geluid resetten. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 3

Om een microfoonprobleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat de stuurprogramma's voor de geluidskaart correct zijn geïnstalleerd. Het is het beste om de nieuwste versie ervan te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar, de oude samen met de systeemmappen in de juiste map te verwijderen en de nieuwe te installeren. Start uw computer opnieuw op en configureer de microfoon in het juiste gedeelte van het configuratiescherm of in de programma's die dit apparaat zullen gebruiken.

Stap 4

Als uw computer een externe geluidskaart heeft, zoek dan naar een aangepaste configuratie-instelling die u kan helpen vertraging van de microfoon te verwijderen en uw geluidsapparaten goed af te stemmen. Deze instructies worden meestal bij de schijf geleverd en zijn ook op internet te vinden. Houd er rekening mee dat u zeker het model van uw geluidskaart moet kennen.

Aanbevolen: