Hoe De Gevoeligheid Van De Muis Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Gevoeligheid Van De Muis Te Veranderen
Hoe De Gevoeligheid Van De Muis Te Veranderen

Video: Hoe De Gevoeligheid Van De Muis Te Veranderen

Video: Hoe De Gevoeligheid Van De Muis Te Veranderen
Video: hoe kan je je muis veranderen easy en snel 2024, Mei
Anonim

Vaak worden computergebruikers geconfronteerd met een te sterke of zwakke muisgevoeligheid. Dit probleem is niet zo acuut, maar toch vindt het plaats. De makkelijkste manier is om de muisgevoeligheid aan te passen in een game op een computer, waar dit eenvoudig in de instellingen te doen is.

Muisgevoeligheid is eenvoudig te configureren in het besturingssysteem
Muisgevoeligheid is eenvoudig te configureren in het besturingssysteem

Het is nodig

PC, muis, Windows

instructies:

Stap 1

Om de gevoeligheid van de muis te wijzigen, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren. Open het menu "Start" en klik op het item "Configuratiescherm", een venster met dezelfde naam zal voor u openen, waarin elementen in twee vormen kunnen worden gerangschikt: klassiek en per categorie. Als de elementen in de klassieke vorm zijn gerangschikt, zoek dan daar het element "Muis" en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Als de items op categorie zijn gesorteerd, open dan de categorie "Printers en andere apparatuur" met één klik van de linkermuisknop en klik vervolgens met één klik met de linkermuisknop op het item "Muis".

Stap 2

U hebt dus het venster met muiseigenschappen geopend. Ga nu naar het tabblad Aanwijzeropties, waar u onder het gedeelte Verplaatsen de schuifregelaar voor aanwijzersnelheid vindt, of met andere woorden, de schuifregelaar voor muisgevoeligheid. Wijzig het gevoeligheidsniveau van de muis en controleer in realtime hoeveel het ingestelde niveau bij u past. Dit betekent dat het niet nodig is om de wijzigingen telkens te bevestigen door op "OK" te klikken. Om terug te keren naar het gevoeligheidsniveau dat voor de wijziging was ingesteld, klikt u op de knop "Annuleren" in het eigenschappenvenster.

Stap 3

Op het tabblad Aanwijzeropties van het venster Muiseigenschappen kunt u, naast het wijzigen van de muisgevoeligheid, ook een grotere nauwkeurigheid van de aanwijzerpositionering inschakelen door het vakje aan te vinken naast de overeenkomstige opdracht die zich direct onder de gevoeligheidsschuifregelaar bevindt.

Aanbevolen: