Hoe Maak Je Een Muis Stil

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Muis Stil
Hoe Maak Je Een Muis Stil

Video: Hoe Maak Je Een Muis Stil

Video: Hoe Maak Je Een Muis Stil
Video: Origami fladderende vleermuis | Hoe maak je vliegende vogel met flapperende vleugels 2024, Mei
Anonim

Muisklikken ergeren veel mensen, vooral degenen wier dierbaren 's nachts graag lang achter de computer zitten. Dit probleem is ook relevant voor ouders van kleine kinderen die door elk geluid gewekt kunnen worden.

Hoe maak je een muis stil
Hoe maak je een muis stil

Het is nodig

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Verwijder het lichaam van uw aanwijzer. Draai de schroeven los waarmee het aan de achterkant en in het batterijcompartiment vastzit als je een draadloos model hebt. Verwijder de wanden van de behuizing door ze los te wrikken met een dunne platte schroevendraaier. Schroef vervolgens het compartiment met de knoppen los. Zoek de microschakelaar van de muis. Meestal voorziet het ontwerp in een veermechanisme, dat eruitziet als een metalen plaat.

Stap 2

Verander de kromming voorzichtig zodat deze bijna geen geluid maakt wanneer erop wordt gedrukt. Verander de bocht regelmatig om de gewenste hoek te vinden.

Stap 3

Probeer een naald of dunne haaknaald te gebruiken bij het openen van de afdekkingen van de microcontrollers, omdat u deze anders kunt breken. Wanneer u de bocht verandert, verandert ook de klik op de muis enigszins, en het zal niet erg handig zijn, maar het apparaat zal stil werken.

Stap 4

Gebruik de speciale rubberen membraanknoppen die verkrijgbaar zijn bij radiowinkels. Het is het beste om de eerste methode te gebruiken, omdat knoppen met een metalen plaat zelden op de markt verkrijgbaar zijn. Demonteer gewoon de muis en installeer de knop in het mechanisme, en monteer vervolgens, nadat u hebt gecontroleerd of hij ingedrukt is, het aanwijsapparaat.

Stap 5

Let op de sensorische muizen die in winkels worden verkocht. Dit is niet de meest handige optie, maar het is geschikt voor degenen die hun muis niet willen demonteren. Dergelijke apparaten zijn absoluut stil, maar alle ongemakken van aanraakbediening zijn hier zichtbaar, vooral voor degenen die gewend zijn om altijd hun hand op de aanwijzer te houden. Ook zijn er verschillende variaties van stille toetsenborden of sets van dit type mogelijk, maar hiermee is het probleem veel gemakkelijker op te lossen dan met een muis, vanwege het handigere ontwerp van het apparaat. Deze muizen en toetsenborden zijn te koop bij computerwinkels in jouw stad.

Aanbevolen: