Hoe Wifi-adapter Op HP Laptop In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Wifi-adapter Op HP Laptop In Te Schakelen
Hoe Wifi-adapter Op HP Laptop In Te Schakelen

Video: Hoe Wifi-adapter Op HP Laptop In Te Schakelen

Video: Hoe Wifi-adapter Op HP Laptop In Te Schakelen
Video: Turn on Wifi Laptop Solved 2024, April
Anonim

Heel vaak hebben gebruikers van pc's, vooral beginners, verschillende problemen. De belangrijkste omvatten ook niet de meest voorkomende, bijvoorbeeld het inschakelen van de wifi-adapter.

Hoe wifi-adapter op HP laptop in te schakelen
Hoe wifi-adapter op HP laptop in te schakelen

Als de gebruiker de wifi-adapter niet kan vinden en inschakelen, kan hij geen verbinding maken met internet. Op laptops, ook die van HP, is een wifi-adapter de enige manier om verbinding te maken met internet.

WiFi-dongle inschakelen op HP notebookcomputers

De wifi-adapter wordt voor elk merk computer anders ingeschakeld. Om de WiFi-adapter in te schakelen, moet u meestal op een bepaalde toetscombinatie drukken (FN +…). Minder vaak wordt de adapter ingeschakeld door op slechts één knop te drukken. Bovendien is de manier om wifi in te schakelen bij elk model totaal anders.

In het geval van een HP-laptop is de oplossing voor het probleem bijvoorbeeld slechts een paar toetsaanslagen op het toetsenbord. In andere gevallen kan het iets anders zijn. Meestal op HP notebooks kan wifi worden ingeschakeld door met uw vinger over de aanraakknop met een kleine communicatieantenne te vegen. In sommige gevallen is het mogelijk om verbinding te maken met internet door op een bepaalde toetscombinatie te drukken - dit zijn FN en F12. Op andere HP notebookmodellen wordt de WiFi-adapter ingeschakeld door simpelweg op de knop met het antennebeeld te drukken.

Wifi adapter aansluiten op laptops van andere merken

Zoals hierboven vermeld, kan het inschakelen van de wifi-adapter op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het model en merk van de laptop. Om erachter te komen hoe dit op andere merken laptops gebeurt, dient u de gebruiksaanwijzing van de computer goed door te lezen (de gebruikershandleiding zit bij elke computer).

Wat betreft de verbinding met de toetscombinaties (FN +…), wordt in de meeste gevallen deze methode gebruikt. Bovendien kan deze functieknop andere bewerkingen uitvoeren. Als u zo'n functionele knop niet op uw laptop ziet, heeft u hoogstwaarschijnlijk een draadloze verbinding met internet op een andere manier zoals hierboven beschreven (u moet op een speciale schakelaar klikken of een andere knop gebruiken die speciaal hiervoor is ontworpen).

Aanbevolen: