Hoe Wifi Op EMachines-laptop In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Wifi Op EMachines-laptop In Te Schakelen
Hoe Wifi Op EMachines-laptop In Te Schakelen

Video: Hoe Wifi Op EMachines-laptop In Te Schakelen

Video: Hoe Wifi Op EMachines-laptop In Te Schakelen
Video: eMachines eM350 2024, Mei
Anonim

Bijna alle mobiele computers zijn uitgerust met ingebouwde wifi-adapters. Deze apparaten zijn vereist om verbinding te maken met draadloze netwerken die zijn gemaakt met een toegangspunt of een andere laptop.

Hoe wifi op eMachines-laptop in te schakelen
Hoe wifi op eMachines-laptop in te schakelen

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Zet uw eMachines mobiele computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Schakel de interne Wi-Fi-adapter in. Druk hiervoor op de toetsen Fn en F8 (F12). Als de adapter na het volgen van deze stap uitgeschakeld blijft, probeer dan een andere methode.

Stap 2

Druk op de Win-toets om het menu Start te openen. Klik met de rechtermuisknop op "Computer" (Windows Seven). Selecteer Eigenschappen. Ga naar apparaatbeheer door het juiste item aan de linkerkant van het werkvenster te selecteren.

Stap 3

Vouw het submenu "Netwerkadapters" uit en klik met de rechtermuisknop op de naam van de gewenste wifi-module. Selecteer "Inschakelen". Noteer het model van uw draadloze adapter.

Stap 4

Bezoek de website https://www.emachines.ru/ec/ru/RU/content/drivers. Vul de voorziene tabel in. Voer uw mobiele computermodel in. Selecteer het besturingssysteem dat momenteel is geïnstalleerd. Download stuurprogramma's voor de wifi-module.

Stap 5

Open apparaatbeheer en ga naar de eigenschappen van de ingebouwde wifi-adapter. Selecteer het tabblad Stuurprogramma's en klik op de knop Bijwerken. Geef het pad op naar het archief dat van de site is gedownload. Start de laptop opnieuw op nadat u de stuurprogramma's voor de Wi-Fi-module hebt geïnstalleerd.

Stap 6

Wacht tot het besturingssysteem is geladen en open het Netwerkcentrum. Ga naar het menu "Draadloze netwerken beheren". Klik op de knop Toevoegen en selecteer het type netwerk waarmee u verbinding wilt maken.

Stap 7

Vul de tabel in die wordt geopend. Zorg ervoor dat u alle parameters correct invoert, anders kan de laptop geen verbinding maken met het geselecteerde draadloze toegangspunt. Vink het vakje aan naast "Instellingen opslaan" en klik op de knop "Volgende". Wacht tot de verbinding met het toegangspunt tot stand is gebracht. Controleer of uw netwerk goed werkt door een lokale bron of webpagina te openen.

Aanbevolen: