Een Microfoon Instellen In Vista

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Instellen In Vista
Een Microfoon Instellen In Vista

Video: Een Microfoon Instellen In Vista

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Basis informatie microfoons 2023, Februari
Anonim

De microfoon kan brede toepassingen vinden bij gebruik in combinatie met een computer. Je kunt het gebruiken bij het spelen van online multiplayer-games, bellen, chatten in voicechat of karaoke zingen met vrienden. Om de microfoon in het Vista-besturingssysteem te gebruiken, moet u de nodige instellingen maken.

Een microfoon instellen in Vista
Een microfoon instellen in Vista

Het is nodig

microfoon, computer met Microsoft Vista-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Controleer uw computer op in- en uitgangen van de geluidskaart. Op desktopcomputers bevinden ze zich meestal aan de achterkant van de systeemeenheid, in laptops - aan de zij- of voorpanelen. Standaard ingebouwde geluidskaarten hebben meestal 1 ingang en 1 uitgang - groene uitgang voor luidsprekers en rode ingang voor microfoon. Steek je microfoon in de rode ingang van je geluidskaart.

Stap 2

In de standaard systeeminstellingen is de microfoonfunctie standaard gedeactiveerd. Om de microfoon te laten werken, moet je naar het configuratiescherm van je Vista gaan en op het pictogram "Audio en video" klikken. Selecteer in het menu dat verschijnt "Geluidsopnameapparaten" - "Microfoon". Haal het vinkje weg bij "Microfoon dempen" en verhoog het microfoonvolume naar het optimale niveau. In de meeste gevallen wordt aanbevolen om het microfoonniveau maximaal te verhogen.

Stap 3

Als de microfoon het niet doet, dan kan zowel de microfoon zelf als de geluidskaart de oorzaak zijn. Op sommige desktopcomputers bevindt de microfooningang zich mogelijk aan de voorkant van de systeemeenheid. In sommige gevallen werkt deze ingang niet en moet u de systeemeenheid uitbreiden en de tweede microfooningang op het achterpaneel zoeken. Als de microfoon geen signalen verzendt, test deze dan op een andere computer of een ander opnameapparaat.

Stap 4

Als het probleem wordt veroorzaakt door uw geluidskaart, probeer dan de stuurprogramma's opnieuw te installeren. Selecteer in het configuratiescherm "Audio en Video" en klik op "Apparaten beheren". Zoek uw geluidskaart in de lijst met apparaten en klik op "Stuurprogramma's bijwerken". Vista maakt automatisch verbinding met internet en installeert de benodigde updates.

Populair per onderwerp