Een Snelkoppeling Starten

Inhoudsopgave:

Een Snelkoppeling Starten
Een Snelkoppeling Starten

Video: Een Snelkoppeling Starten

Video: Een Snelkoppeling Starten
Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2024, Mei
Anonim

Om een specifieke applicatie op uw computer uit te voeren, moet u de daarvoor bestemde snelkoppeling gebruiken. Er zijn tegenwoordig verschillende manieren waarop de gebruiker snelkoppelingen kan starten.

Een snelkoppeling starten
Een snelkoppeling starten

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest bekende manier voor alle gebruikers om een snelkoppeling te starten, is door erop te klikken. Om een snelkoppeling te starten, beweegt u er gewoon met de muis overheen en dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Daarna zal het systeem het programma starten waarmee de snelkoppeling overeenkwam.

Stap 2

U kunt ook een snelkoppeling starten via het menu. Om dit te doen, beweegt u de muiscursor erover en klikt u er met de rechtermuisknop op. Tegenover de snelkoppeling verschijnt een menu waarin alle mogelijke bewerkingen worden weergegeven. Selecteer de optie "Openen" uit de hele lijst en klik erop met de linkermuisknop. Na deze actie activeert de snelkoppeling de lancering van een specifieke applicatie.

Stap 3

Er komen vaak situaties voor dat noch dubbelklikken op de snelkoppeling, noch het starten via de opties de applicatie-download activeert. In dit geval moet u deze stappen volgen om de snelkoppeling te starten. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling. Selecteer onder alle opties de optie "Uitvoeren als …".

Stap 4

Er wordt een venster geopend waarin u het vakje naast de parameter "Beheerder" moet aanvinken. Na het aanvinken van het vakje, klikt u op de knop "OK". De applicatie wordt gestart door het systeem met beheerdersrechten. Als de snelkoppeling nog steeds niet start, is deze waarschijnlijk beschadigd. In dit geval moet u proberen de toepassing te starten via de hoofdmap.

Aanbevolen: