Hoe Een Recorder Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Recorder Te Kiezen
Hoe Een Recorder Te Kiezen

Video: Hoe Een Recorder Te Kiezen

Video: Hoe Een Recorder Te Kiezen
Video: How to Choose an Audio Voice Recorder - EVERYTHING You Need to Know 2024, Mei
Anonim

Een dvd-recorder is een apparaat dat video's van tv en andere bronnen kan opnemen. Met de ontwikkeling van digitale technologieën blijven hun kosten snel dalen, en de verscheidenheid aan modellen met verschillende functies maakt het kiezen van een recorder een ontmoedigende taak. Om de juiste keuze te maken, moet je goed bestuderen met welke functies moderne recorders zijn uitgerust en welke je nodig hebt. Er zijn 3 soorten recorders.

dvd speler
dvd speler

instructies:

Stap 1

Eenvoudige recorder die de digitale media-indelingen dvd-r en dvd-rw ondersteunt. Hij is uitgerust met een ingebouwde tv-tuner, die het mogelijk maakt om televisie-uitzendingen op een laserdisc op te nemen, zowel conventionele als satellietuitzendingen. Heeft alle benodigde audio- en video-uitgangen en -ingangen, SCART-connector. Voorzien van een DV-ingang voor het aansluiten van een digitale videocamera. De kwaliteit van beeldopname verschilt niet van die van de duurste recorders en is veel hoger dan de kwaliteit van het uitzenden van televisieprogramma's en beelden van huishoudelijke camcorders. Het is mogelijk om timeropname in te schakelen, waarmee u uw favoriete tv-programma kunt opnemen tijdens uw afwezigheid. Het enige nadeel is dat de opnametijd wordt beperkt door de capaciteit van de schijf, waardoor niet meer dan 2 uur video kan worden opgenomen.

Stap 2

Een recorder met een ingebouwde harde schijf heeft alle mogelijkheden van een eenvoudige recorder, maar bij gebruik hoeft u zich geen zorgen te maken dat de video niet op de schijf past, aangezien de ingebouwde harde schijf met een capaciteit van enkele tientallen of zelfs honderden gigabytes kan dit probleem eenvoudig worden opgelost.

Stap 3

Als u een groot aantal homevideocassettes in VHS-formaat heeft verzameld, moet u overwegen een recorder aan te schaffen met een ingebouwde high-end videocassetterecorder, waarmee u zowel oude opnamen kunt bekijken als herschrijven zonder de kwaliteit te verminderen. kwaliteit naar digitale media.

Aanbevolen: