Hoe Kies Je Een Goedkope Tablet?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goedkope Tablet?
Hoe Kies Je Een Goedkope Tablet?

Video: Hoe Kies Je Een Goedkope Tablet?

Video: Hoe Kies Je Een Goedkope Tablet?
Video: Best Cheap Tablets in 2021|5 Best Budget Tablets 2024, Mei
Anonim

Goedkope tabletcomputers onderscheiden zich door een minder bekend merk, lichtgewicht specificaties en een versie van de gebruikte softwareschil. Bij het kiezen van een tablet moet u zich laten leiden door enkele regels, waarna u een volledig functioneel, handig en tegelijkertijd goedkoop apparaat kunt kiezen.

Hoe kies je een goedkope tablet?
Hoe kies je een goedkope tablet?

Scherm

De belangrijkste factor die de prijs van het apparaat beïnvloedt, is de schermdiagonaal. Tablets met een 7" scherm zijn beduidend goedkoper dan toestellen met een diagonaal van 10.1" en 11". Als je geen groot scherm nodig hebt, kun je de goedkope modellen van ASUS bekijken, die kunnen beginnen bij $ 150 en oplopen tot $ 400.

Het tweede ding om te overwegen bij het kiezen van een goedkope tablet is resolutie. Apparaten met een HD-scherm van 1920 x 1024 zullen aanzienlijk meer kosten dan een tablet van 1024 x 600 of 1280 x 768. Als je geld wilt besparen en een goedkoper apparaat wilt nemen, kies dan voor een beeldscherm van mindere kwaliteit.

Een kleine resolutie kan een pluspunt zijn - dergelijke apparaten kunnen de batterij langer opladen.

Tablets met schermen van mindere kwaliteit kunnen aanzienlijk sneller werken vanwege lagere CPU-vereisten.

Specificaties:

Let op de kenmerken van het apparaat. Het is aan te raden om je keuze te maken voor 2- of 4-core tablets met minimaal 1 GB RAM. Met deze regel kunt u het optimale apparaat selecteren dat voldoende prestaties levert voor comfortabel werken zonder significante prestatieverlies.

Het is wenselijk om een grafische versneller in het apparaat te hebben, die de verwerking van grafische afbeeldingen op het scherm zal verbeteren en niet alleen video in HD-kwaliteit kan uitvoeren, maar ook de meeste games die beschikbaar zijn voor de tablet. Het is het beste voor het apparaat om versnellers te hebben met de naam Nvidia GeForce of Adreno.

De aanwezigheid van een SIM-kaartsleuf en de hoeveelheid geheugen die in het apparaat is ingebouwd, heeft ook een aanzienlijke invloed op de kosten van het apparaat. Wil je altijd en overal internetten, let dan op de modellen met een GSM-module.

Als u van plan bent uw tablet te gebruiken als hulpmiddel voor het bekijken van films, moet u ook kiezen voor een apparaat met minimaal 32 GB geheugen.

Firma en besturingssysteem

Selecteer het besturingssysteem dat u wilt gebruiken. Je kunt een goedkope Android-tablet kopen voor prijzen die beginnen bij $ 150 en hoger, maar als je een Windows-apparaat wilt kopen, moet je ongeveer $ 300 uitgeven voor de meest goedkope modellen.

Let bij het kiezen van een apparaat op de naam van de fabrikant. De duurste toestellen zijn van Samsung en Sony. Redelijk lage prijzen worden geboden door ASUS, Acer, Huawei, die echter ook hoogwaardige en interessante tablets produceren. U kunt uw aandacht richten op apparaten van Lenovo, Viewsonic, HP en Motorola.

Bijna elk model van deze firma's kan online worden besteld in een online winkel of een elektronicahypermarkt. Raadpleeg voor het kopen een verkoopadviseur over de kwaliteit van apparaten en beoordelingen van andere kopers.

Aanbevolen: