Hoe Een USB-modem In Te Stellen

Hoe Een USB-modem In Te Stellen
Hoe Een USB-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een USB-modem In Te Stellen

Video: Hoe Een USB-modem In Te Stellen
Video: USB-модем Huawei E8278 любая сим карта! 2024, Mei
Anonim

In een aantal situaties wordt een USB-modem de enige manier om toegang te krijgen tot internet, daarom vormen een aantal van zijn nadelen - in de eerste plaats de lage snelheid van informatie-uitwisseling met vrij tastbare verkeerskosten - geen obstakel voor gebruikers. Op de weg zal zo'n modem inderdaad helpen om geen tijd te verspillen aan wachten, maar om het met voordeel en plezier door te brengen tijdens het reizen over de enorme uitgestrektheid van internet.

Hoe een USB-modem in te stellen
Hoe een USB-modem in te stellen

Om te beginnen met gebruiken, moet u een usb-modem configureren. Hier is een stapsgewijze handleiding die geschikt is voor de meeste modellen.

  1. Plaats de simkaart van de mobiele provider in de sleuf van de modem. Sluit de modem aan op een beschikbare USB-connector. Na een paar seconden zal het besturingssysteem het detecteren als een extra cd-station en, afhankelijk van de instellingen, het installatieprogramma starten, of, als de autorun-functie is uitgeschakeld, moet u de nieuw verschenen schijf openen en uitvoeren setup.exe zelf.
  2. De standaard software-installatiewizard wordt gestart. Volg de aanbevelingen van het programma en klik op "Volgende".
  3. Nadat de installatie is voltooid, verschijnen er snelkoppelingen op het bureaublad en in het menu Start om de geïnstalleerde software te starten die nodig is om verbinding met internet te maken.
  4. Controleer uw verbindingsinstellingen. Als de modem wordt geleverd door een mobiele operator, zijn in de regel alle noodzakelijke instellingen voor het werken in het mobiele netwerk al in het programma gemaakt. Als de modem is gekocht zonder voorafgaande instellingen, kunnen alle vereiste parameters worden opgegeven op de website van de mobiele operator in wiens netwerk het is gepland om te werken, en in overeenstemming daarmee de usb-modem configureren. De technische ondersteuningsdienst van de operator kan hierbij helpen, of u kunt contact opnemen met de managers van een mobiele telefoonwinkel voor hulp.
  5. Probeer verbinding te maken door op de knop "Verbinden" te klikken. Een succesvolle verbinding zal blijken uit de veranderende statistieken van de snelheid, evenals het aantal verzonden en ontvangen bytes aan informatie.
  6. De software van sommige operators maakt het mogelijk om zonder extra instellingen sms'en van een computer naar mobiele telefoons te sturen. Om dit te doen, biedt de software-interface een knop "SMS", die een dialoogvenster opent voor het invoeren van het nummer en de tekst van het bericht.

Aanbevolen: