Javascript Installeren

Inhoudsopgave:

Javascript Installeren
Javascript Installeren

Video: Javascript Installeren

Video: Javascript Installeren
Video: JavaScript - #2 Виды подключений / Уроки для начинающих по JS 2024, Mei
Anonim

Het in- en uitschakelen van JavaScript in de browser is beschikbaar via het instellingenmenu. Als de optie is uitgeschakeld, kunnen de pagina's van de sites onjuist worden weergegeven. Het inschakelen van scriptondersteuning zal niet alleen het uiterlijk van de site verbeteren, maar de browser ook in staat stellen om de inhoud correct weer te geven.

Javascript installeren
Javascript installeren

instructies:

Stap 1

Ga in de browser Mozilla Firefox naar het menu "Extra" en zoek het item "Opties". Selecteer "JavaScript gebruiken" op het tabblad "Inhoud" van het venster dat wordt geopend. Vink het vakje ernaast aan. Om de scripts te verfijnen, klikt u op de knop "Geavanceerd" in deze regel.

Stap 2

Schakel in Windows Internet Explorer de menubalk in om te verschijnen als deze niet zichtbaar is door met de rechtermuisknop op de bovenmarge te klikken. Ga in het menu "Extra" naar "Internetopties". Activeer het tabblad "Beveiliging", zoek de knop "Overige …" en klik erop. In het geopende venster met beveiligingsinstellingen bladert u door de lijst totdat u het gedeelte 'Scripts' bereikt. Zet een punt voor de subsectie "Inschakelen" van de subsectie "Actieve scripting".

Stap 3

Om JavaScript in de K-Meleon internetbrowser in te schakelen, zoekt u op het tabblad "Tools" het item "Privacy". Schakel ondersteuning voor scripts in met de schakelaar "JavScript blokkeren", dat wil zeggen, schakel het selectievakje ernaast uit.

Stap 4

Ga in de Konqueror-webbrowser naar het menu Extra, klik op HTML-opties en vink het javaScript-aanvinkvakje aan.

Stap 5

Verbind scripts in de Opera-browser via het menu "Extra". Ga naar het venster "Instellingen" op het tabblad "Geavanceerd". Zoek het gedeelte "Inhoud" en vink "JavaScript inschakelen" aan. Voor optionele instellingen is er een knop "JavaScript configureren". Klik erop en stel de vereiste scriptparameters in.

Stap 6

Ga in de Apple Safari-internetbrowser naar het tabblad Beveiliging in het menu Voorkeuren. Klik in het vak naast "JavaScript inschakelen".

Stap 7

De Google Chrome-browser ondersteunt standaard JavaScript. In het geval dat de scripts nog steeds niet werken op de geopende pagina's, klik met de rechtermuisknop op de browsersnelkoppeling, selecteer "Eigenschappen" en controleer of er een optie voor het uitschakelen van javascript is in het veld "Object", dat is ingesteld op de opdracht lijn.

Aanbevolen: