Hoe Stuurprogramma's In XP Via Internet Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's In XP Via Internet Bij Te Werken
Hoe Stuurprogramma's In XP Via Internet Bij Te Werken

Video: Hoe Stuurprogramma's In XP Via Internet Bij Te Werken

Video: Hoe Stuurprogramma's In XP Via Internet Bij Te Werken
Video: How to update drivers on Windows XP 2024, Mei
Anonim

Een belangrijk element van de stabiele en efficiënte werking van uw computer zijn de up-to-date, correct werkende stuurprogramma's. Veel onderdelen van uw computer, zoals videokaarten of geluidskaarten, kunnen dankzij nieuwe stuurprogrammaversies sneller en beter werken. Om altijd over de nieuwste software te beschikken, moet u uw stuurprogramma's via internet kunnen bijwerken.

Hoe stuurprogramma's in XP via internet bij te werken
Hoe stuurprogramma's in XP via internet bij te werken

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste stuurprogramma's voor uw grafische kaart, moederbord en andere apparaten van de website van de fabrikant. Als je weet welk bedrijf je een onderdeel hebt, ga dan naar hun website in het gedeelte Downloads of Ondersteuning en selecteer je apparaattype. De beschrijving van de stuurprogramma's op de site geeft hun versie, besturingssysteem en systeembitness (64 of 32) aan. Klik op de gewenste link voor Windows XP en download het installatiepakket.

Stap 2

Als u de fabrikant van uw componenten niet kent, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteert u "Beheren". Er wordt een consolevenster geopend waarin u het gedeelte "Apparaatbeheer" selecteert. Dubbelklik met de linkermuisknop op de apparaatklasse, bijvoorbeeld "Videoadapters" of "Geluidsapparaten", en noteer de modelnaam.

Stap 3

Start uw browser en open een zoekmachine. Typ de naam die u zich herinnert of hebt gekopieerd uit Apparaatbeheer en zoek de officiële website van de fabrikant. Ga naar het gedeelte Ondersteuning of Ondersteuning en selecteer de link om de vereiste stuurprogrammaversie te downloaden. Download het installatieprogramma en dubbelklik erop om het uit te voeren. Herhaal deze stap voor elk onderdeel waarvoor u het stuurprogramma wilt bijwerken.

Stap 4

U kunt ook Driver Genius downloaden en uw stuurprogramma's automatisch bijwerken vanaf internet. Open uw browser en typ het adres https://www.driver-soft.com/ in. U wordt doorgestuurd naar de programmaontwikkelaarspagina. Klik op de knop Downloaden om het installatiebestand te downloaden. Dubbelklik op de programma-installatie en beantwoord de vragen van de wizard. Als u de Engelse taal niet vloeiend spreekt, klikt u in alle schermen op Volgende. Houd er rekening mee dat dit programma betaald is.

Stap 5

Er is zijn gratis Russische analoog - de Driver Pack Solution-softwareset, de huidige versie heeft nummer 12. Het heeft een groot installatieprogramma, maar het heeft een goed archief met stuurprogramma's voor een verscheidenheid aan systemen en is volledig gratis. Om het te downloaden, ga naar de website https://drp.su/ru/download.htm. Klik op een van de links om het programma te downloaden.

Stap 6

Voer het geselecteerde en geïnstalleerde programma uit. Dubbelklik op de DriverGenius-snelkoppeling of open de map Driver Pack Solution en activeer het programmabestand. De interface van beide hulpprogramma's lijkt erg op elkaar en onmiddellijk na het starten wordt er een systeemscan gestart. Als er nieuwe versies voor stuurprogramma's worden gevonden, verschijnt er een knop met een voorstel om deze via internet bij te werken. Klik op deze knop, het heet FIX IT of "Update All" en wacht tot het programma klaar is.

Aanbevolen: