Bluetooth-adapter Aansluiten

Inhoudsopgave:

Bluetooth-adapter Aansluiten
Bluetooth-adapter Aansluiten

Video: Bluetooth-adapter Aansluiten

Video: Bluetooth-adapter Aansluiten
Video: Logitech Bluetooth Audio Adapter Productvideo NL/BE 2024, Mei
Anonim

Bluetooth is een draadloze technologie waarmee gegevens tussen verschillende apparaten kunnen worden uitgewisseld. De belangrijkste voorwaarde voor Bluetooth-werking is de aanwezigheid van een speciale module voor het ontvangen en verzenden van gegevens op een speciale frequentie. Op computers die niet met zo'n module zijn uitgerust, kun je adapters aansluiten waarmee je met Bluetooth kunt werken, bijvoorbeeld de BlueProton BTU02B adapter.

Bluetooth-adapter aansluiten
Bluetooth-adapter aansluiten

instructies:

Stap 1

Steek de adapter in de USB-connector. Daarna zou Windows automatisch de standaardstuurprogramma's op het apparaat moeten installeren. Annuleer deze installatie en plaats de cd in de cd-rom. Voer het bestand setup.exe uit dat zich op de schijf in de map BluetoothBTW1.4.3.4 bevindt. Er zal een volledig standaard software-installatie beginnen, waarbij u akkoord moet gaan met de gebruiksvoorwaarden, een map voor installatie moet selecteren en moet wachten tot het installatieproces is voltooid, en vervolgens uw computer opnieuw moet opstarten.

Stap 2

Na het installeren van het stuurprogramma in de map "Verbinding" zou een snelkoppeling "Bluetooth-omgeving" moeten verschijnen. Klik erop, het instellingenvenster wordt geopend. Kies waar u het Bluetooth-pictogram wilt plaatsen (uit het menu Start, uit het menu Programma's of naar de map Deze computer). Klik volgende.

Stap 3

Stel een naam in die zichtbaar is voor alle gebruikers van het draadloze netwerk wanneer ze het apparaat ontdekken en er verbinding mee maken. Selecteer vervolgens het type apparaat waarop de adapter is geïnstalleerd. Het apparaattype is van invloed op het pictogram dat wordt weergegeven in zoekresultaten op de schermen van andere apparaten. Klik volgende

Stap 4

Configureer de lijst met services die door uw adapter worden ondersteund. In de regel ondersteunen alle adapters met hun eigen stuurprogramma's alle aangeboden diensten. Om de instellingen voor afzonderlijke services aan te passen, klikt u op de knop "Configureren". Deze stap van het aansluiten van de adapter is de laatste.

Stap 5

Schakel vervolgens Bluetooth in op het apparaat dat u met uw computer wilt verbinden. Wanneer het apparaat wordt gedetecteerd, genereert het systeem een pincode die in de telefoon moet worden ingevoerd. Na succesvolle authenticatie zijn alle functies beschikbaar en kun je bestanden overzetten, je computer op afstand bedienen, je telefoon als headset gebruiken en nog veel meer.

Aanbevolen: