Een Handset Aansluiten Op Een Panasonic-basisstation

Inhoudsopgave:

Een Handset Aansluiten Op Een Panasonic-basisstation
Een Handset Aansluiten Op Een Panasonic-basisstation

Video: Een Handset Aansluiten Op Een Panasonic-basisstation

Video: Een Handset Aansluiten Op Een Panasonic-basisstation
Video: Регистрация трубки Panasonic 2024, Mei
Anonim

DECT-telefoons met de GAP-extensie zijn zo ontworpen dat elk basisstation op elke handset kan worden aangesloten. Toegegeven, de oplaadconnectoren voor de buizen van verschillende fabrikanten zijn verschillend. Hoe de handset met het basisstation wordt gekoppeld, hangt af van de menustructuur.

Een handset aansluiten op een Panasonic-basisstation
Een handset aansluiten op een Panasonic-basisstation

instructies:

Stap 1

Als een DECT-apparaat de GAP-standaard niet ondersteunt, kan er slechts één handset op worden aangesloten, en alleen vanaf een apparaat van hetzelfde model. Plaats de opgeladen handset op het basisstation en schakel vervolgens de voeding uit en weer in. Wacht tot de handset piept en het antennepictogram op het scherm stopt met knipperen. Nu is het gekoppeld aan de basis en de vorige is niet langer gekoppeld.

Stap 2

Als het apparaat de GAP-standaard ondersteunt, kunnen meerdere handsets op één basisstation worden aangesloten en wordt het koppelen uitgevoerd via het menu. Als de handset niet compatibel is met het basisstation volgens de standaard van de connector, gebruik dan een speciaal apart oplaadstation dat geen radiozenders bevat om het op te laden.

Stap 3

Ga op Panasonic-machines als volgt te werk om de handset aan het basisstation te koppelen. Zoek in het handsetmenu een item met de naam "Handsetregistratie" of iets dergelijks. Selecteer dit artikel. Zoek aan de basis een speciale miniatuurknop, die niet met uw vinger kan worden ingedrukt - u moet een vulpen gebruiken. Als er geen dergelijke knop is, gebruikt u de knop "intercom". Als zo'n knop niet bestaat, gebruik dan de zoekbasisknop. Druk erop en houd een paar seconden vast.

Stap 4

Als de zoekfunctie van de handset wordt geactiveerd, betekent dit dat u de knop niet lang genoeg hebt ingedrukt. Druk nogmaals twee keer op dezelfde knop - de eerste keer kort en de tweede keer langer dan de vorige mislukte poging.

Stap 5

Het invoerformulier voor de registratiecode verschijnt op het scherm van de handset. Voer het in. Als u deze code niet eerder in het geheugen van de basis hebt gewijzigd, heeft deze de waarde 0000. Als de code 0000 niet past, inspecteert u de basis van alle kanten - misschien staat de registratiecode er precies op geschreven. Als u de code niet kunt vinden, neem dan contact op met een van de officiële werkplaatsen van de fabrikant. Zorg ervoor dat je een basis aan het centrum geeft, zodat de specialisten ervoor zorgen dat het echt van jou is en dat je niet probeert verbinding te maken met de basis van de buren.

Stap 6

Als blijkt dat de code een waarde van 0000 had, verander deze dan in een nieuwe en noteer deze onderaan de database. Laat het niet aan uw buren zien als ze bij u op bezoek komen.

Aanbevolen: