Hoe Terminal Service Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Terminal Service Te Starten
Hoe Terminal Service Te Starten

Video: Hoe Terminal Service Te Starten

Video: Hoe Terminal Service Te Starten
Video: Как установить и настроить сервер терминалов (несколько удаленных рабочих столов) в Windows Server 2019 2024, Mei
Anonim

Met Terminal Service kunnen externe computers toegang krijgen tot toepassingen die op de server worden uitgevoerd. Terminal Services Start is beschikbaar in Windows Server. De service zelf heeft drie componenten die achtereenvolgens moeten worden geconfigureerd: server, messaging en client.

Hoe Terminal Service te starten
Hoe Terminal Service te starten

Het is nodig

een computer waarop Windows Server is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Terminal Services wordt rechtstreeks op de server zelf geactiveerd onder het netwerkbeheerdersaccount. Ga naar "Start" - "Configuratiescherm". Selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen", klik op de knop "Componenten toevoegen en verwijderen".

Stap 2

Wacht tot de wizard Componentbeheer start. Plaats in de lijst met beschikbare items een vinkje voor het item "Terminal Service", klik op de knop "Volgende".

Stap 3

In het volgende venster moet u het type service selecteren. Met extern beheer zijn er slechts twee verbindingen met de server tegelijkertijd toegestaan en is de toegang open voor gebruikers die zich in de beheerdersgroep bevinden. In de modus "Applicatieserver" kunnen er meer dan 2 verbindingen tegelijk worden gemaakt, maar de licentieservice moet op de domeincontroller zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Selecteer de optie van de vereiste machtigingen voor de serverclients. Als u de toepassingsservermodus hebt geselecteerd, geeft u op of de licentieserver het hele domein moet bedienen of de hele organisatie. Nadat alle parameters zijn toegepast, klikt u op "Voltooien", wacht u tot de procedure voor het kopiëren van het bestand is voltooid. Start uw computer opnieuw op, ga naar het menu Services en controleer de Terminal Services-status. Als de installatie succesvol is, zal de statusbalk "Running" aangeven.

Aanbevolen: