Hoe Het Spiegelelement Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spiegelelement Te Veranderen
Hoe Het Spiegelelement Te Veranderen

Video: Hoe Het Spiegelelement Te Veranderen

Video: Hoe Het Spiegelelement Te Veranderen
Video: Замена зеркала (зеркальный элемент с подогревом) Volkswagen (Passat,Golf,Jetta и т.д). 2024, Mei
Anonim

Het gebeurt zo dat het spiegelelement van de zijspiegel van de auto het begeeft. Wat de reden ook is - een ongeluk, corrosie of gewoon een vervanging voor een betere - u moet het element op de juiste manier uit de behuizing kunnen verwijderen. In feite is het makkelijker dan het klinkt.

Hoe het spiegelelement te veranderen
Hoe het spiegelelement te veranderen

instructies:

Stap 1

Stel het spiegelelement af met de verstelhendel. Zoek een positie zodat een schroevendraaier tussen het element en het lichaam past. Klap het spiegelelement eraf met een schroevendraaier. Doe dit voorzichtig om de spiegel niet te breken of de behuizing te beschadigen. Het feit is dat het spiegelelement zelf in een plastic frame is geplaatst, dat met eenvoudige vergrendelingen aan het mechanisme is bevestigd. Daarom is het voldoende om de spiegel van de rand op te pakken en eruit te trekken.

Stap 2

Schuif een lint of stuk stof onder het spiegelelement en trek het eruit. Dit kan op dezelfde manier door het element met de stelhendel in een comfortabele stand te zetten. Je kunt ook een gewone supermarkttas gebruiken.

Stap 3

Schuif beide handgrepen langs de zijkanten van de spiegel en trek er lichtjes aan om de vergrendelingen vast te zetten. In de regel helpt het in noodsituaties wanneer niets geschikts bij de hand is.

Stap 4

Als u verwarmde spiegels heeft, wees dan voorzichtig wanneer u de spiegel van de carrosserie tilt. Om te voorkomen dat de verwarmingsdraden breken, klapt u voorzichtig de spiegel eraf en koppelt u de draden los. In omgekeerde volgorde weer in elkaar zetten. En bij vervanging door een ander spiegelelement, zorg er dan voor dat het een verwarmingsfunctie heeft.

Stap 5

Als u elektrische spiegels heeft, let er dan op dat u de contacten niet bij de wortels uittrekt bij het verwijderen van het element. In feite is zo'n spiegel eenvoudig te verwijderen, maar om alles weer aan te sluiten … Je zult moeten sleutelen aan de helmknoppen op de plastic correctors om ze weer vast te zetten.

Stap 6

Wanneer u het spiegelelement weer terugplaatst, druk er dan nooit hard op. Anders breekt u het montagemechanisme of verplettert u de spiegel zelf. Onthoud dergelijke kenmerken van de zijspiegel als automatische aanpassing en verwarming, om niet te vergeten de nodige contacten aan te sluiten.

Aanbevolen: