Hoe Kies Je Je Eigen Strijkijzer?

Hoe Kies Je Je Eigen Strijkijzer?
Hoe Kies Je Je Eigen Strijkijzer?

Video: Hoe Kies Je Je Eigen Strijkijzer?

Video: Alles wat je moet weten over strijken én je strijkijzer 👚 Schoonmaken met Marja Middeldorp 2022, September
Anonim

Omdat ze een computer willen upgraden, worden veel gebruikers geconfronteerd met het probleem om er componenten voor te kiezen. Om geen ongeschikt apparaat te kopen, moet u het proces van het selecteren van hardware met maximale aandacht benaderen.

Hoe kies je je eigen strijkijzer?
Hoe kies je je eigen strijkijzer?

Het is nodig

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Als u besluit de werkende hardware volledig te vervangen, wordt u niet gehinderd door de keuze voor nieuwe pc-componenten. Het enige dat u hoeft te weten, zijn de kenmerken van de vorige elementen van de computer, evenals de werkingsrichting van de bijgewerkte pc. Laten we dus verder gaan met het kiezen van hardware voor uw computer.

Stap 2

Selectie van accessoires. Als u niet zo goed op de hoogte bent van computers, is het beter om alle onderdelen in één centrum te kopen (een gekochte videokaart in de ene winkel komt mogelijk niet overeen met een gekocht moederbord in een andere, enz.). Je moet beginnen met het moederbord. Het moet dus zijn uitgerust met een processor, minimaal vier cores en ook het grootste aantal plug-ins hebben - hoe meer er zijn, hoe meer add-ons en apparatuur u op uw computer kunt aansluiten. Geluidskaart van Realtek zal de beste keuze zijn onder andere fabrikanten.

Stap 3

Een videokaart kiezen. Probeer het nieuwste grafische kaartmodel te kopen. Tegenwoordig worden producten van de hoogste kwaliteit geproduceerd onder het merk NVidia. Het is wenselijk dat het niet ouder is dan de negende generatie (we hebben het over de modellen van het bovengenoemde merk) - dergelijke producten zullen u geweldige grafische afbeeldingen geven, wat u ook op een computer doet. Zorg tegelijkertijd voor de aanschaf van RAM - hoe groter het volume, hoe sneller uw computer zal werken.

Stap 4

Nadat je al het bovenstaande hebt gekocht, kun je beginnen met het kiezen van een harde schijf. Zoek naar die modellen met de hoogste spilsnelheid en gegevensoverdrachtsnelheid. De optimale apparaatgrootte is 512 GB of meer.

Populair per onderwerp