Hoe "Mijn Computer Naar Bureaublad" Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe "Mijn Computer Naar Bureaublad" Te Herstellen
Hoe "Mijn Computer Naar Bureaublad" Te Herstellen

Video: Hoe "Mijn Computer Naar Bureaublad" Te Herstellen

Video: How to restore my computer icon to desktop in Windows XP 2022, December
Anonim

Een van de snelste manieren om toegang te krijgen tot bestanden of mappen op een pc is via snelkoppelingen. Snelkoppelingen zijn pictogrammen van bestanden of mappen op het bureaublad die koppelingen bevatten en deze automatisch openen bij activering. Gewoonlijk wordt na installatie door het systeem automatisch een snelkoppeling naar de map "Deze computer" op het bureaublad geplaatst. Maar het is niet moeilijk om de snelkoppeling van deze map na verwijdering terug te zetten naar het bureaublad (als het plotseling is gebeurd).

Hoe te herstellen?
Hoe te herstellen?

Het is nodig

Basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, opent u de taakbalk en klikt u op de knop "Start", waardoor het menu met de belangrijkste en meest gebruikte mappen en programma's verschijnt. Zoek in het menu "Start" de regel "Deze computer", beweeg de cursor erover, houd de linkermuisknop op de regel ingedrukt. Sleep vervolgens, zonder de linkermuisknop los te laten, het pictogram "Deze computer" naar een plaats op het bureaublad die vrij is van snelkoppelingen.

Stap 2

U kunt de map Deze computer ook op een andere manier terugbrengen naar het bureaublad. Klik hiervoor op de knop "Start", zoek in het menu dat verschijnt de regel "Deze computer", klik er eenmaal op met de rechtermuisknop. Selecteer in het pop-upmenu de regel "Weergeven op werk" en klik er eenmaal op met de linkermuisknop. Daarna verschijnt een snelkoppeling naar de map "Deze computer" op het bureaublad.

Populair per onderwerp