Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen Tegen Hacks

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen Tegen Hacks
Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen Tegen Hacks

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen Tegen Hacks

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Beschermen Tegen Hacks
Video: Zo bescherm je je computer tegen hackers 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen het internet om te communiceren, te werken, te winkelen en om nuttige informatie te verkrijgen. En heel vaak creëren hackers een massa virussen die niet alleen toegang kunnen krijgen tot informatie, maar ook uw computer kunnen beschadigen. Daarom is het erg belangrijk om uw computer te kunnen beschermen om mogelijke problemen en het binnendringen van virussen te voorkomen.

Antivirus
Antivirus

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een antivirusprogramma op uw computer installeren, dat niet alleen in staat is om kwaadaardige programma's en virussen te detecteren, zowel in realtime als degene die al uw computer zijn binnengedrongen, maar ook om ze te neutraliseren.

Stap 2

Vergeet tegelijkertijd niet dat uw antivirusprogramma regelmatig moet worden bijgewerkt, aangezien er elke dag veel nieuwe programma's zijn die uw antivirusprogramma mogelijk niet kan vinden zonder te updaten.

Stap 3

De volgende stap bij het beschermen van uw computer is om de browser die u regelmatig gebruikt regelmatig bij te werken. Nu vinden ze in alle browsers van tijd tot tijd enkele gebreken, dus van tijd tot tijd worden er nieuwe versies uitgebracht die deze hiaten opheffen.

Stap 4

Een van de kwetsbaarheden in de computer is het wachtwoord, dat voor ervaren hackers niet zo moeilijk te kraken is. Probeer daarom wachtwoorden te bedenken die niet alleen cijfers maar ook letters bevatten. Bovendien, hoe meer tekens in uw wachtwoord, hoe beter.

Stap 5

Bewaar uw wachtwoorden nooit op uw computer. Probeer ze op te schrijven of op verwisselbare media te bewaren.

Stap 6

Draag nooit, onder geen enkel voorwendsel, uw gegevens over aan iemand anders en vertrouw ook geen vreemden die contact met u opnemen via internet.

Stap 7

Wees waakzaam bij het surfen op internet. Als u uw wachtwoord op een site invoert, moet u controleren of de URL overeenkomt met de site die u wilt bezoeken.

Stap 8

Als je bankkaarten hebt, probeer dan helemaal geen internet te gebruiken bij het betalen.

Stap 9

Het is belangrijk om te onthouden dat de bescherming van uw computer in uw handen is, dus probeer het onderhoud en de configuratie van het netwerk toe te vertrouwen aan competente specialisten en volg hun aanbevelingen om verschillende problemen te voorkomen.

Aanbevolen: