Hoe Maak Je .fps

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je .fps
Hoe Maak Je .fps
Anonim

Frame per seconde (FPS) is het aantal frames per seconde, d.w.z. de verversingssnelheid van het spelbeeld op de monitor. De effectiviteit van je Counter Strike-spel hangt af van deze waarde. Daarom moet je niet alleen goed spelen, maar ook weten hoe je je computer goed instelt om te winnen.

Hoe maak je.fps
Hoe maak je.fps

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat de optimale waarde van de FPS-parameter voor Counter Strike 101 is. De nauwkeurigheid waarmee u een bewegend doel raakt, hangt af van deze parameter. Heb je bijvoorbeeld een waarde van 60, dan zal je beeld op de monitor afwijken van de werkelijkheid, d.w.z. je ziet de speler op één plek, en zijn echte locatie is een beetje naar rechts of naar links, omdat hij in beweging is.

Stap 2

Voer twee commando's in de console in om de fps te bekijken: fps_max 101, evenals cl_showfps 1. Kijk nu naar de linkerbovenhoek, er zullen cijfers in verschijnen. Als de waarde 99 is, hoeft u de Fps niet te wijzigen. Als je 60 fps hebt, kan dit komen door de beperkingen die door de videokaart zijn ingesteld voor CS 1.6.

Stap 3

Verhoog de fps door de nieuwste stuurprogramma's voor uw videokaart te downloaden en te installeren. Ga vervolgens naar weergave-eigenschappen en schakel verticale synchronisatie uit in de videokaartinstellingen. Klik op Toepassen.

Stap 4

Ga naar het hoofdmenu, selecteer de optie "Uitvoeren", voer de Regedit-opdracht in, zoek vervolgens de tak HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE en open de tak die overeenkomt met uw videokaart, bijvoorbeeld / NVIDIA Corporation / Global / NVTweak. Maak een sleutel, noem deze NvCplDisableRefreshRatePage, stel deze in op 0.

Stap 5

Roep de eigenschappen van het bureaublad aan, ga naar de videokaartinstellingen, zoek het item Refresh Rate Overrides. Vink het vakje aan in het item Vernieuwingsfrequenties overschrijven, tegenover de gewenste resolutie die in de COP wordt gebruikt, stel de frequentie in op 100 Hz. Houd er rekening mee dat deze parameter moet overeenkomen met het type monitor.

Stap 6

Noteer de FPS-waarde in het spel zelf. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand van het spel, selecteer "Eigenschappen". Klik vervolgens op de knop "Startopties instellen". Schrijf hier het volgende: -freq 75 of 100 (afhankelijk van uw monitorinstellingen).

Aanbevolen: