Hoe Fps Te Bekijken In CS

Inhoudsopgave:

Hoe Fps Te Bekijken In CS
Hoe Fps Te Bekijken In CS

Video: Hoe Fps Te Bekijken In CS

Video: Hoe Fps Te Bekijken In CS
Video: КАК ИГРАТЬ С НИЗКИМ ФПС? СЫГРАЛ В 25ФПС (CS:GO) 2024, Mei
Anonim

FPS is een parameter die verantwoordelijk is voor de prestaties van een videokaart in termen van het aantal frames per seconde. Het kan op verschillende manieren worden gemeten. Meestal wordt software van derden gebruikt om in games te meten.

Hoe fps te bekijken in CS
Hoe fps te bekijken in CS

Noodzakelijk

een programma voor het meten van FPS

instructies:

Stap 1

Installeer een softwarehulpprogramma op uw computer dat het aantal frames per seconde bijhoudt dat door uw videokaart wordt geproduceerd gedurende een bepaalde periode tijdens het spelen van Counter Strike. Het meest gebruikte programma is Fraps, maar je kunt ook zijn tegenhangers gebruiken.

Stap 2

Nadat u de software hebt geïnstalleerd, voert u uw hulpprogramma uit en maakt u de nodige initiële instellingen met betrekking tot de sneltoetsen om FPS-tracking te starten en te beëindigen, en stelt u ook de opname van prestatie-indicatoren in een bestand in.

Stap 3

Open het Counter Strike-spel en maak vervolgens, indien nodig, verbinding met internet en open de client om online te spelen. Schakel daarna over naar de gamemodus, nadat u eerder de FPS-resultaten hebt gevolgd met behulp van de sneltoetsen. Als je op dit moment FPS-gegevens nodig hebt, gebruik dan ook de sneltoets die je hebt geconfigureerd.

Stap 4

Bekijk de gegevens van het programma met betrekking tot de FPS-parameters die het heeft bijgehouden in Counter Strike. Ze worden meestal opgeslagen in de logboeken van de juiste map in Programmabestanden of Toepassingsgegevens, afhankelijk van de software die u gebruikt.

Stap 5

Als je het aantal frames per seconde voor het spel Counter Strike wilt verhogen, gebruik dan de installatie van extra software en video-optimalisatieprogramma's, update ook DirectX en installeer de nieuwste videokaartstuurprogramma's.

Stap 6

Gebruik geen andere middelen om de prestaties van het spel te verbeteren, aangezien u de videokaart kunt breken. U kunt de instellingen voor uw besturingssysteem ook aanpassen voor de beste prestaties in de eigenschappen van het menu "Deze computer".

Aanbevolen: