Hoe Maak Je Smartphone-thema's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Smartphone-thema's
Hoe Maak Je Smartphone-thema's

Video: Hoe Maak Je Smartphone-thema's

Video: Hoe Maak Je Smartphone-thema's
Video: How to customize your iphones into aesthetic ios14.🌿 (all ios) 2024, April
Anonim

Een thema is een reeks kenmerken die worden gebruikt om het uiterlijk van opdrachten en vensters op een smartphone te ontwerpen. De standaard set thema's kan worden aangevuld, hiervoor zijn er thema's die door andere gebruikers zijn gemaakt, deze zijn te vinden op internet. U kunt ook een thema naar wens maken.

Hoe maak je smartphone-thema's
Hoe maak je smartphone-thema's

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - smartphone.

instructies:

Stap 1

Ga naar ownskin.com. Deze site is een online builder die is ontworpen om thema's voor smartphones te maken. Nadat u naar de startpagina bent gegaan, registreert u zich in het systeem. Vul hiervoor de formuliervelden in, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in, evenals uw e-mailadres. Ga daarna naar de site met uw gebruikersnaam, klik op de knop Nu maken om een thema voor uw smartphone te maken.

Stap 2

Selecteer het item Maak een thema in het volgende venster. Selecteer vervolgens in het geopende venster uw telefoonmodel waarvoor u uw eigen thema wilt maken. Dit opent het downloadvenster voor de themaontwerper. In de constructor ziet u het onderwerp uitgesplitst naar de samenstellende elementen. Het geeft een gedetailleerde beschrijving van alle onderdelen van het thema, wanneer u op een apart onderdeel klikt, wordt een venster geopend waarin u het kunt bewerken.

Stap 3

Verander bijvoorbeeld het uiterlijk van de analoge klok in het thema. Het eerste blok bevat elementen van het uiterlijk die kunnen worden bewerkt. Het tweede blok geeft hun locatie in het venster aan. Selecteer in het derde blok het klokpictogram uit de bibliotheek of upload uw eigen afbeelding. De geselecteerde foto kan worden bewerkt, bijgesneden, helderheid en contrast worden toegepast.

Stap 4

Verander alle afbeeldingen van je thema op dezelfde manier. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht, bevestigt u deze door op de knop met een groen vinkje te klikken. Met de knop met het kruisje kun je de laatste actie ongedaan maken.

Stap 5

Klik op de opdracht Voorbeeld in het derde blok om het effect van uw wijzigingen te zien. Wanneer alle vereiste componenten zijn gewijzigd, klikt u op de knop Gereed in het derde blok. In het volgende venster moet u het maken van een nieuw thema voor de smartphone bevestigen.

Stap 6

Kies vervolgens de manier waarop u het thema wilt krijgen. Selecteer de opdracht Thema downloaden en het themabestand wordt op uw computer opgeslagen. Verbind vervolgens uw smartphone met uw computer en installeer het thema dat u hebt gemaakt.

Aanbevolen: