Hoe Skype Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Skype Op Een Computer Te Installeren
Hoe Skype Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Skype Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Skype Op Een Computer Te Installeren
Video: How to Install Skype on Windows 10 (2021) 2024, April
Anonim

Door Skype op uw computer te installeren, kunt u gratis bellen van de ene computer naar de andere. Ook komen voordelige gesprekken naar mobiele en vaste telefoons (intracity, intercity en internationaal), videogesprekken en chat voor u beschikbaar.

Hoe Skype op een computer te installeren
Hoe Skype op een computer te installeren

Het is nodig

Koptelefoon met microfoon

instructies:

Stap 1

Om Skype te installeren, moet u het installatiebestand downloaden van de officiële website www.skype.com. Door op de link "Download de laatste versie van Skype" te klikken, wordt de downloadpagina geopend. Soms kan de browser de installatie van bestanden blokkeren en hierover informeren in de pop-upregel. U moet op dit bericht "Download toestaan" klikken

Stap 2

Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op "Uitvoeren".

Stap 3

Selecteer in het volgende venster de installatietaal, accepteer de licentieovereenkomst en klik vervolgens op de knop "Installeren".

Stap 4

Vervolgens wordt een venster geopend met een voorstel om de Google-werkbalk te installeren. Als u het wilt installeren, laat dan een vinkje achter in de juiste sectie. Dienovereenkomstig, als je niet wilt, schiet je. Nadat we dit item hebben gekozen, drukken we op de knop "Volgende".

Stap 5

Het installatieproces begint en wordt in detail weergegeven in een nieuw venster. Parallel met het installatieproces krijgt u ook een presentatie te zien van de mogelijkheden van het programma. Wacht gewoon tot de installatie is voltooid.

Stap 6

Na het starten van het geïnstalleerde programma, wordt een venster geopend waarin u uw gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren. Als u zich nog niet in Skype heeft geregistreerd, moet u dit doen door op de bijbehorende link te klikken.

Stap 7

Nadat u op deze link heeft geklikt, wordt een registratievenster geopend waarin u uw gegevens moet invoeren en vervolgens op de knop "Volgende" moet klikken.

Stap 8

Nu moet u de login en het wachtwoord invoeren die u tijdens de registratie hebt opgegeven en op "Inloggen" klikken.

Stap 9

Nadat u bent ingelogd, ziet u een welkomstvenster. Als u niet wilt dat het elke keer dat u Skype start wordt geladen, schakelt u het selectievakje naast 'Dit venster weergeven' uit.

Aanbevolen: