Hoe Een Videokaart Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Videokaart Te Vergroten
Hoe Een Videokaart Te Vergroten

Video: Hoe Een Videokaart Te Vergroten

Video: Hoe Een Videokaart Te Vergroten
Video: Hoe te verhogen Videogeheugen 2018 Windows 7,8,10, Vram Tool By KurdOs 2024, April
Anonim

Het kan gebeuren dat de videokaart niet meer voldoet aan jouw eisen ervoor. Je wilde bijvoorbeeld een nieuw spel spelen, maar de videokaart kan het niet aan. In dit geval is de eenvoudigste manier om een nieuwe videokaart te kopen, maar als u niet op zoek bent naar gemakkelijke manieren, kunt u proberen de prestaties van de oude kaart te verbeteren. Onthoud tegelijkertijd dat niemand een succesvol resultaat van deze operatie garandeert. Als je toch hebt besloten om je videokaart te verbeteren, volg dan de onderstaande instructies.

Hoe een videokaart te vergroten
Hoe een videokaart te vergroten

instructies:

Stap 1

Download om te beginnen enkele handige hulpprogramma's die u in uw bedrijf kunnen helpen, namelijk: Riva Tuner 2.24 (het zal ons helpen het vermogen te vergroten) en ATITool (wat een tester is).

Stap 2

Installeer dus Riva Tuner. Voer het programma uit. Klik op het tabblad Start (of Hoofd). In dit tabblad moet het model van uw videokaart worden bepaald.

Stap 3

Nu moet je het venster met grafieken starten. Open hiervoor in de grafiek met je videokaart het vervolgkeuzemenu en zoek daar het icoontje met een driehoekje. Klik erop en selecteer vervolgens "Monitoring". Dit helpt bij het bijhouden van alle wijzigingen in de apparaatstatus. Sluit het monitoringvenster niet tijdens ons werk.

Stap 4

Keer terug naar het Riva Tuner-venster. Selecteer het tabblad "Driver-instelling". Selecteer het pictogram van uw grafische kaart en vervolgens Systeemvoorkeuren.

Stap 5

U zou een venster moeten zien met drie tabbladen (Overklokken, Compatibiliteit en Overlay). Vink op het tabblad "Overklokken" het vakje aan naast de regel "Overklokken inschakelen" op stuurprogrammaniveau. Vervolgens ziet u opnieuw een venster waarin u wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Vink in dit venster het vakje "Toestaan" aan voor afzonderlijke aanpassing van 2D / 3D-frequenties en klik op de knop "Definitie".

Stap 6

Keer terug naar het venster "Systeemvoorkeuren", selecteer 3D in het vervolgkeuzemenu aan de rechterkant. Verplaats nu de "Kernfrequentie"-hendel door de waarde met ongeveer 60-70 MHz te verhogen. Klik OK.

Stap 7

Nu moeten we het verrichte werk testen. Installeer ATITool op uw computer en voer het uit. Selecteer Scannen op artefacten in het venster dat voor u verschijnt.

Stap 8

In het geopende venster zou u een afbeelding moeten zien. Linksonder moet een inscriptie "Geen fouten voor …" staan. Er mogen geen duidelijk zichtbare afwijkingen in de afbeelding zijn. Als je de inscriptie niet ziet en er is duidelijk iets mis op de foto, dan is het beter om te weigeren je videokaart te upgraden en een nieuwe te kopen, anders kun je hem gewoon verbranden.

Stap 9

Als alles in orde is, open dan het Riva Tuner-venster en selecteer "Systeemvoorkeuren". Verhoog daar de kernfrequentie nog meer en controleer de kaart opnieuw met het ATITool-programma. Als je merkt dat er iets mis is, ga dan terug naar Riva Tuner en verlaag de frequentie. U moet de frequentie vinden waarmee uw kaart het beste presteert.

Stap 10

Als je alles goed hebt gedaan, krijg je nu, zonder de videokaart te vervangen, een veel helderder en kwalitatief beter beeld. Onthoud dat u al deze handelingen op eigen risico en risico uitvoert en dat niemand u zal garanderen dat alles soepel zal verlopen. Veel succes!

Aanbevolen: