Hoe Maak Je Een .gif

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een .gif
Hoe Maak Je Een .gif

Video: Hoe Maak Je Een .gif

Video: Hoe Maak Je Een .gif
Video: Hoe maak je zelf een GIF - Creëer social media content? 2024, Mei
Anonim

Jpeg- en GIF-afbeeldingsindelingen hebben zich op internet betrouwbaar bewezen. Het Jpeg-formaat wordt beschouwd als een ideale oplossing voor het onderhouden van foto's van gemiddelde kwaliteit, en het GIF-formaat wordt door bijna elke webmaster gebruikt vanwege het lage gewicht van de resulterende afbeeldingen..

Hoe maak je een
Hoe maak je een

Het is nodig

Ulead.

instructies:

Stap 1

Het is eigenlijk vrij eenvoudig om een.

Stap 2

Klik na het starten van het programma op het menu Bestand en selecteer het item Afbeelding openen om de eerste afbeelding te openen die in de gif-animatie zal worden gebruikt. Geef in het geopende venster het pad op naar de map met schermafbeeldingen en de naam van het bestand (de eerste afbeelding). Het eerste blok verschijnt onderaan het programma.

Stap 3

Klik vervolgens op het menu Bestand en kies Afbeelding toevoegen om een tweede afbeelding toe te voegen. Het wordt onderaan het programma weergegeven onder nummer 2. Als uw foto's in de map al genummerd zijn of in de juiste volgorde staan, kunt u alle foto's in één keer downloaden. Alle foto's die u hebt geselecteerd, staan dus in de kaderbalk (onderaan).

Stap 4

Het lijkt erop dat je een minimum aan acties hebt uitgevoerd, maar de gif-animatie is al klaar, om deze te bekijken, klik op het afspeelpictogram. Nadat u alle frames van de animatie hebt bekeken, kunt u de kijksnelheid verhogen of verlagen. Klik met de rechtermuisknop op een of meerdere frames (houd de Shift-toets ingedrukt) en selecteer Frame-eigenschappen. Wijzig in het geopende venster de vertragingsduur (Vertraging), probeer verschillende waarden om de beste optie te krijgen.

Stap 5

Ulead.

Stap 6

Na alle aangebrachte wijzigingen moet u de resulterende animatie opslaan door op het menu Bestand te klikken en het item Opslaan als te kiezen. In dit programma kun je animaties opslaan in een van de drie formaten: Gif, Psd of Avi.

Aanbevolen: