Hoe Een Opera Op Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Opera Op Te Zetten?
Hoe Een Opera Op Te Zetten?

Video: Hoe Een Opera Op Te Zetten?

Video: Hoe Een Opera Op Te Zetten?
Video: How To Download and Install Opera Browser 2018 2024, Mei
Anonim

Van alle browsers geeft u de voorkeur aan Opera, gebruikt u deze browser al heel lang en wilt u weten hoe u deze zo kunt configureren dat u er gemakkelijk mee kunt werken en zo min mogelijk tijd en moeite hoeft te besteden. In dit geval zijn er verschillende manieren die het werken met Opera vergemakkelijken. Maar eerst moet u zelf bepalen wat u in de browser wilt verbeteren. Het is bijvoorbeeld vrij eenvoudig om het wisselen van tabbladen in de browser te configureren. Om dit te doen, moet u het volgende doen:

Hoe een opera op te zetten?
Hoe een opera op te zetten?

instructies:

Stap 1

Start Opera-browser. Ga naar de "Service", die zich op het "Menu"-paneel in de Opera bevindt. Selecteer vervolgens "Instellingen", selecteer vervolgens de regel "Geavanceerd" en markeer in het menu dat verschijnt "Besturing".

Stap 2

Klik op de opdracht "Besturing" en selecteer de opdracht "Toetsenbordinstellingen", daarna zou je twee vensters moeten hebben, één zal zeggen - "Muisbesturing", en de andere - "Toetsenbordbesturing".

Stap 3

Selecteer Opera Standard en klik op "Bewerken". Er verschijnt een venster waarin moet worden geschreven "Toetsenbordinstellingen", voer vervolgens in de linkerbovenhoek in een speciaal venster de volgende zin in Volgende pagina en wacht op een lijst met acties met een lijst met standaardinstellingen voor het systeem dat u nodig hebt.

Stap 4

Druk op de opdracht Schakel naar volgende pagina, die wordt aangegeven in de lijst met acties, selecteer in de kolom "invoervoorwaarden en snelkoppelingen" de opdracht Platform Windows-Unix-MCE, F6 ctrl en verander deze in een toets op het toetsenbord dat is handig voor u, bijvoorbeeld met een nummer 2. Om dit te doen, selecteert u de opdracht Platform Windows-Unix-MCE, F6 ctrl en drukt u op bewerken, drukt u vervolgens op Enter en drukt u twee keer op de opdracht "ok".

Daarna moet u de juistheid van uw instellingen controleren. Om dit te doen, verlaat u de Opera-browser en downloadt u deze opnieuw, en controleert u vervolgens de instellingen voor het wisselen van tabbladen in de browser in actie. Uiteraard zult u een enorm verschil merken in de prestaties van de browser voor en na de installatie. U kunt ook andere instellingen maken in Opera, bijvoorbeeld het uiterlijk van Opera wijzigen, het tekstlettertype vergroten, pop-ups blokkeren en ook blokkerende sites instellen die u niet nodig hebt, uw favoriete site installeren en configureren.

Aanbevolen: