Hoe Een Archief Te Hacken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Archief Te Hacken
Hoe Een Archief Te Hacken

Video: Hoe Een Archief Te Hacken

Video: Hoe Een Archief Te Hacken
Video: Lucas duikt in de wereld van het hacken 2024, Mei
Anonim

Arj, rar en zip behoren tot de meest voorkomende archiveringsprogramma's die tegenwoordig door Windows worden gebruikt. Ze worden gebruikt om de hoeveelheid opgeslagen of versleutelde gegevens te verminderen. Het gebeurt zo dat het wachtwoord wordt vergeten en zelfs de maker van het archief kan het niet openen zonder een cijfercode.

Hoe een archief te hacken
Hoe een archief te hacken

instructies:

Stap 1

Om een archief zoals rar en winrar, waar een nogal moeilijk coderingsalgoritme wordt gebruikt, te breken, kunt u het ARPR- of Advanced RAR Password Recovery-programma gebruiken. Het ondersteunt de Engels-Russische interface en biedt de mogelijkheid om je eigen karaktersets in te stellen in het proces van brute-force wachtwoorden. Het nadeel van het programma is de noodzaak om het aan te schaffen, met uitzondering van de gratis demoversie.

Stap 2

Het Duitse programma RAR Password Search 1.02 heeft vergelijkbare functies, waarvoor de gebruikelijke unpacker UnRar.exe nodig is om het archief te kraken. Het werk van dit programma kan op elk moment worden gestopt, terwijl de huidige positie behouden blijft, en het vervolgens opnieuw starten vanaf de plaats waar het werd onderbroken.

Stap 3

Momenteel kun je een archief ook breken met een krachtig en snel programma voor rar-wachtwoorden - cRARk 2.3. Het werkt perfect ongeacht het besturingssysteem, ondersteunt solide-, SFX-archieven en lange bestandsnamen. Het programma is Russified en de bijgevoegde instructies bevatten een voorbeeld van een met een wachtwoord beveiligd archief met stapsgewijze instructies om het te kraken. Onderscheidende kenmerken van de nieuwste versie van dit programma zijn de ondersteuning van "opgeslagen" bestanden en een tweevoudige snelheidsverhoging op P-Pro / P-II-processors.

Stap 4

FZC of Fast Zip Password Cracker is een relatief nieuw programma voor het kraken van Zip-archieven dat wachtwoorden herstelt met eenvoudige brute kracht, woordenboekaanval en gedeeltelijk zoeken naar vergeten wachtwoorden. Het hackproces met dit programma kan ook op elk moment worden gestopt en vervolgens worden hervat.

Stap 5

Er zijn veel hackprogramma's. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe u een archief kunt doorbreken. Kies bij het maken van uw eigen archieven complexe wachtwoorden, maar vergeet ze niet, zodat u niet door miljoenen tekens hoeft te gaan.

Aanbevolen: