Flash Installeren Zonder Beheerdersrechten

Inhoudsopgave:

Flash Installeren Zonder Beheerdersrechten
Flash Installeren Zonder Beheerdersrechten

Video: Flash Installeren Zonder Beheerdersrechten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: *EASY* Make a Bootable USB Flash Drive (2019) - Windows, Linux, Android u0026 Mac OS 2023, Februari
Anonim

Voor het installeren van de Adobe Flash Player-software zijn beheerdersrechten vereist om toegang te krijgen tot computerbronnen. Deze beperking kan desgewenst worden omzeild.

Flash installeren zonder beheerdersrechten
Flash installeren zonder beheerdersrechten

Het is nodig

Mozilla Firefox

instructies:

Stap 1

Werk de Firefox-browser bij naar de nieuwste versie op de officiële website van het programma en zoek de bestanden op (de standaardlocatie is C: Documents and SettingsusernameMy DocumentsPrograms).

Stap 2

Download de nieuwste versie van Adobe Flash Player voor Firefox-browser van de officiële website van Adobe Flash Macromedia met behulp van de standaardmanier om het gewenste bestand op te slaan met behulp van de opdracht "Opslaan als" in het contextmenu dat wordt opgeroepen door met de rechtermuisknop op het geselecteerde object te klikken, maar installeer het niet!

Stap 3

Wijzig de extensie van het gedownloade archief van.xpi naar.zip om de benodigde bestanden in het programma-archief te kunnen bepalen en er acties mee uit te voeren.

Stap 4

Pak de map uit die de gewenste bestanden bevat en maak kopieën van de twee bestanden - flashplayer.xpt en NPSWF32.dll.

Stap 5

Verplaats de gemaakte kopieën naar de map met plug-ins in C: Documents and Settings usernameMy DocumentsProgramsFirefoxplugins.

Stap 6

Sluit uw browser en start Firefox opnieuw.

Stap 7

Roep het Mozilla Firefox-contextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en ga naar het item "Eigenschappen" om het pad naar de vereiste map met plug-ins te definiëren.

Stap 8

Maak de map met ontbrekende plug-ins aan in de map met de geïnstalleerde Vozilla Firefox-browser en kopieer de benodigde bestanden flashplayer.xpt en NPSWF32.dll erin.

Stap 9

Als alternatief voor het gebruik van de mogelijkheden van Flash, downloadt en installeert u de nieuwste versie van de Google Chrome-browser die wordt geleverd met de ingebouwde Flash-plug-in.

Stap 10

U kunt ook draagbare versies van de belangrijkste browsers gebruiken om Flash Player zonder beheerdersrechten te kunnen installeren.

Populair per onderwerp