Een Albumhoes Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Albumhoes Invoegen
Een Albumhoes Invoegen

Video: Een Albumhoes Invoegen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Invoegen en meer beelden uit de praktijk. Hoe voeg je in en waarom geeft dit soms conflicten? 2023, Januari-
Anonim

Het komt voor dat u uw favoriete muziek van een audioschijf digitaliseert om ernaar te luisteren in uw speler, of u downloadt deze van internet, en in plaats van de albumhoes wordt een lege afbeelding weergegeven - een onopvallende grijze schijf of iets dergelijks. Het is op de een of andere manier niet indrukwekkend, daar moet je het mee eens zijn. Kijk hoe u deze situatie kunt oplossen in gewone Winamp- en Windows Media Pleer-spelers, en hoe u het speciale Mp3tag-programma kunt gebruiken.

Een albumhoes invoegen
Een albumhoes invoegen

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Scan de omslag van de schijf of download een afbeelding van internet. Over het algemeen kan absoluut elke afbeelding als albumhoes worden ingevoegd. Zelfs een foto van uw kitten. Alleen is het beter om het eerst te bewerken - om het vierkant te maken. Anders wordt het later verkeerd weergegeven Gebruik JPEG,.

Stap 2

Kopieer de afbeelding van de albumhoes naar het klembord - dat wil zeggen, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren" in het menu dat wordt geopend.

Stap 3

Open het album in Windows Media Player (het wordt standaard meegeleverd met Windows). Ga naar je mediabibliotheek. Klik met de rechtermuisknop op een leeg albumlogo en selecteer Albumomslag invoegen in het contextmenu. De geselecteerde afbeelding wordt nu weergegeven als albumhoes bij het afspelen van alle nummers van dit album in een willekeurige speler.

Stap 4

Open het album in Winamp-speler. De nieuwste versie van deze speler kan gratis worden gedownload van de officiële website van het programma. Markeer een albumtrack en klik met de rechtermuisknop. Selecteer "Bestandsinformatie" in het menu dat wordt geopend. Of druk op de toetsencombinatie Alt + 3.

Stap 5

Selecteer het tabblad "Afbeelding" in het venster dat wordt geopend. Klik op de knop Bladeren en selecteer de gewenste afbeelding op uw computer. Klik op de OK-knop. De omslag is klaar, let op: de foto wordt niet in de tags van het bestand opgeslagen, maar in de map met de muziek. Wanneer deze in andere spelers wordt gespeeld, wordt de albumhoes die op deze manier is geladen, niet weergegeven.

Stap 6

Installeer het Mp3tag-tag-editorprogramma - het is te vinden op internet (er werd bijvoorbeeld de Russische versie 2.49 gebruikt). Start het programma en klik op de knop "Map wijzigen" in het menu. Selecteer de map waarin de muziek zich bevindt.

Stap 7

Markeer de gewenste tracks in de lijst aan de rechterkant. Scroll in de linkermarge van de editor omlaag naar het beeldbewerkingsvenster. Gebruik indien nodig de schuifregelaar. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Omslag toevoegen in het pop-upmenu.

Stap 8

Zoek het gewenste grafische bestand op uw computer. Stel de eigenschappen van de hoes in door met de rechtermuisknop op de gedownloade afbeelding te klikken. Selecteer "Change cover type" in het menu dat opent, en daarin de gewenste parameter.

Stap 9

Sla de omslag op door op de overeenkomstige knop in het programmamenu te klikken. Er zou een venster op het scherm moeten verschijnen met een bericht over de wijzigingen in de tags. De omslag is klaar. Het wordt weergegeven in alle spelers.

Populair per onderwerp