Een Paneel Docken Dock

Inhoudsopgave:

Een Paneel Docken Dock
Een Paneel Docken Dock

Video: Een Paneel Docken Dock

Video: КАК СДЕЛАТЬ КРАСИВУЮ DOCK-ПАНЕЛЬ?! | ВИДЕОУРОК 2022, December
Anonim

De meeste pc-gebruikers gebruiken Microsoft-besturingssystemen. Er zijn momenteel verschillende relevante "besturingssystemen" van Windows XP tot Windows 7. Het belangrijkste element van deze besturingssystemen is de taakbalk. Het paneel kan langs de vier randen van het scherm worden verplaatst. Om onbedoelde bewegingen te voorkomen, kunt u dit paneel bevestigen.

Een paneel docken dock
Een paneel docken dock

Het is nodig

Personal computer, Windows-besturingssysteem, basiscomponenten

instructies:

Stap 1

Start het besturingssysteem normaal. Het kan ook in de veilige modus worden uitgevoerd, maar dan worden niet alle wijzigingen gegarandeerd opgeslagen.

Stap 2

Wacht tot de computer alle toepassingen in autorun start. Dit zorgt ervoor dat uw besturingssysteem soepel blijft werken wanneer er wijzigingen worden aangebracht.

Stap 3

Beweeg de cursor over een willekeurig gebied van de taakbalk. Het is noodzakelijk om naar een gebied te wijzen dat niet wordt ingenomen door een programma of snelkoppeling. Anders is er geen vereist contextmenu-item.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op dit gebied. Er verschijnt een contextmenu, waarin een van de items "Dock the taskbar" is.

Stap 5

Markeer "Dock the taskbar" en klik met de linkermuisknop.

Populair per onderwerp