Hoe De Downloadmap Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Downloadmap Te Wijzigen
Hoe De Downloadmap Te Wijzigen

Video: Hoe De Downloadmap Te Wijzigen

Video: How to Change Download Location in Windows 10/8.1/7 2022, December
Anonim

Programma's en browsers die van internet downloaden, slaan gedownloade bestanden in de regel op in de standaardmap. In sommige gevallen is het handiger om gedownloade bestanden in uw eigen map op te slaan om bestandsclassificatie in de toekomst te vergemakkelijken. U kunt de downloadmap in elke browser en downloadmanager wijzigen.

Hoe de downloadmap te wijzigen
Hoe de downloadmap te wijzigen

instructies:

Stap 1

In de Download Master kan de downloadmap op twee manieren worden gewijzigd. De eerste manier is om de map voor het opslaan van bestanden permanent te wijzigen. Open hiervoor het programmavenster, ga naar het item "Extra" en selecteer de opdracht "Instellingen". Selecteer in het dialoogvenster met programma-instellingen aan de linkerkant de regel "Downloads". Wijzig vervolgens in het rechterdeel van het venster helemaal bovenaan de huidige map voor het opslaan van bestanden (standaard - C: Downloads) naar een andere.De tweede manier is om de opslagmap te wijzigen in het venster met downloadeigenschappen, dat wordt geopend wanneer het begint. Door op het pictogram in de vorm van een map met een punaise te klikken, worden bestanden van dit type standaard in deze map opgeslagen.

Stap 2

Om de downloadmap in de Google Chrome-browser te wijzigen, klikt u op de instellingenknop in de rechterbovenhoek van het venster. Selecteer in het menu dat wordt geopend de knop "Opties", waarmee een speciaal tabblad met browseropties wordt geopend. Klik in de linkerzijbalk van dit tabblad op de link "Geavanceerd". U kunt de downloadmap wijzigen door op de knop "Bladeren" naast de regel "Downloadlocatie" te klikken. Ook kan de Google Chrome-browser elke keer naar de locatie van het opslaan van bestanden vragen. Om dit te doen, plaats je gewoon een vinkje voor de overeenkomstige regel in hetzelfde venster. In andere browsers verandert de downloadmap op een vergelijkbare manier.

Stap 3

Je kunt de downloadmap in de uTorrent-client ook direct na het openen van het torrent-bestand wijzigen. Klik gewoon op de knop "Bladeren" en selecteer in het verkennervenster dat wordt geopend de juiste map om een ​​bepaald bestand te downloaden.

Populair per onderwerp