Muziek Opnemen Via Itunes

Inhoudsopgave:

Muziek Opnemen Via Itunes
Muziek Opnemen Via Itunes

Video: Muziek Opnemen Via Itunes

Video: Muziek Opnemen Via Itunes
Video: Переход с iTunes на музыкальное приложение 2024, April
Anonim

Sommige mensen die Apple-gadgets kopen, zijn zich niet eens bewust van het bestaan van de iTunes-applicatie. Maar alleen met zijn hulp kunt u informatie overbrengen van een stationaire computer naar iPod, iPad, iPhone.

Muziek opnemen via itunes
Muziek opnemen via itunes

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste versie van de iTunes-applicatie van de officiële Apple-website.

Stap 2

Installeer de applicatie op uw computer of laptop. Wees voorbereid op het delen van uw creditcardgegevens tijdens de installatie. En wees niet verbaasd dat nadat de installatie van iTunes is voltooid, er één dollar van uw creditcard wordt afgeschreven.

Stap 3

Open de app. Besteed aandacht aan het linkerpaneel. Klik op het tabblad "Muziek". Er verschijnen drie pictogrammen voor u: "Muziek downloaden" (deze functie werkt niet in elk land), "Importeer uw cd's" en "Vind muziekbestanden". Onder het laatste pictogram staat een actieve link "Vind MP3- en AAC-bestanden in mijn gebruikersmap".

Stap 4

Klik op deze link, het programma vindt en toont alle audiobestanden die op uw computer staan. Selecteer de nummers die u niet naar uw gadget wilt overbrengen, markeer ze en wis ze. Als je een muziekliefhebber bent en je hebt veel mp3-bestanden op je computer, dan is het veel gemakkelijker om de mappen met muziek die je nodig hebt naar het iTunes-veld te "slepen". Ik moet zeggen dat deze methode veel effectiever is. Dankzij hem bespaar je tijd.

Stap 5

Sluit uw gadget aan op uw computer. Informatie over uw apparaat wordt weergegeven in het linkerdeelvenster van iTunes onder het tabblad Apparaten. Klik erop. Nieuwe tabbladen verschijnen bovenaan, ga naar het gedeelte "Muziek" en vink het vakje aan naast de woorden "Muziek synchroniseren" en "Volledige bibliotheek synchroniseren". Klik op de knop "Synchroniseren" in de rechter benedenhoek. Alle muziek die je naar iTunes hebt overgezet, wordt automatisch gesynchroniseerd.

Stap 6

Haal je gadget tevoorschijn. Het apparaat is nu klaar voor gebruik.

Aanbevolen: