Hoe IP Dynamisch Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe IP Dynamisch Te Maken
Hoe IP Dynamisch Te Maken

Video: Hoe IP Dynamisch Te Maken

Video: DHCP Explained - протокол динамической конфигурации хоста 2022, December
Anonim

De provider, die toegang biedt tot internet, distribueert IP-adressen naar zijn gebruikers vanuit de juiste adresruimte. Deze adressen kunnen statisch of dynamisch zijn. Statisch IP is het adres van een computer die is aangesloten op een specifieke computer op het netwerk. Gebruikers moeten vaak een dynamisch IP-adres maken.

Hoe IP dynamisch te maken
Hoe IP dynamisch te maken

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Een dynamisch IP-adres is een speciaal adres dat aan een machine wordt gegeven telkens wanneer deze zich aanmeldt op internet. Het IP-adres zal elke keer anders zijn.

Stap 2

Hoe weet ik mijn type IP-adres? Eerst moet u beslissen welke methode u gebruikt om toegang te krijgen tot internet:

- via een gewoon modem;

- via een mobiele telefoon;

- via ADSL;

- via een speciale lijn;

- via sateliet;

- via 3G-modem.

Stap 3

Skylink, inbelverbinding, GPRS, ADSL zijn veelgebruikte methoden voor internettoegang.

U krijgt bijna altijd een dynamisch IP-adres. Dan hoeft u geen hulpprogramma's te gebruiken. Schakel het internet gewoon uit wanneer dat nodig is en zet het weer aan. Uw IP-adres verandert direct.

Stap 4

Als je een statisch IP-adres hebt en je wilt het dynamisch maken, dan moet je speciale diensten op internet gebruiken. Er zijn momenteel een groot aantal van dergelijke diensten in het wereldwijde netwerk.

Stap 5

Dergelijke technologieën worden anonymizers genoemd. Ga naar uw browser om de anonimizer te gebruiken. De beste optie zou zijn om de populaire 2ip-service te gebruiken. Voer in de adresbalk de site in www.2ip.ru/anonim

Stap 6

Voer vervolgens het adres in van de site die u moet bezoeken. Selecteer vervolgens uit de bestaande lijst het land waarvan het IP-adres op internet moet worden weergegeven. Klik na deze bewerkingen op het tabblad "Openen" en u wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste site. Over het algemeen kunnen we stellen dat het maken van een dynamisch IP-adres niet zo moeilijk is.

Populair per onderwerp