Uploaden Vanaf Een Mobiele Foto

Inhoudsopgave:

Uploaden Vanaf Een Mobiele Foto
Uploaden Vanaf Een Mobiele Foto

Video: Uploaden Vanaf Een Mobiele Foto

Video: Uploaden Vanaf Een Mobiele Foto
Video: Hoe upload ik een foto of filmpje naar mijn portfolio vanaf mijn mobiel 2024, Mei
Anonim

De camera is niet altijd op het juiste moment bij de hand, waardoor je gebruik moet maken van de in de telefoon ingebouwde camera. Dan moet je de beelden op de een of andere manier op je computer dumpen. Hoe kan dit worden gedaan?

Uploaden vanaf een mobiele foto
Uploaden vanaf een mobiele foto

instructies:

Stap 1

Gebruik het mobiele internet als u dringend een foto naar uw pc moet downloaden en op dit moment bent u er ver genoeg van verwijderd. Neem contact op met uw serviceprovider om verbinding te maken met mobiel internet. Het stuurt je de instellingen op je telefoon met betrekking tot internetverbinding en mobiele e-mail. Daarna is het uploaden van een foto van een mobiel naar uw pc een triviale zaak. Maar er zijn nadelen in de relatief hoge kosten van services en trage gegevensoverdrachtsnelheden. Als u echter dringend een foto naar een vriend moet sturen, is deze methode gewoon onvervangbaar.

Stap 2

Gebruik een Bluetooth-verbinding. Het is een veelzijdige manier om foto's van je mobiel naar je laptop te uploaden. Elke moderne laptop heeft Bluetooth. Schakel deze functie in op uw mobiele telefoon en activeer deze vervolgens op uw laptop. Zoek daarna de mobiele laptop en breng de bestanden over. Als u bestanden in een lijst wilt overbrengen in plaats van één tegelijk, zoekt u in de mobiele functies naar "Meerdere markeren". Nadat de lijst is gevormd, klikt u op "Verzenden via Bluetooth".

Stap 3

Gebruik een directe bedrade verbinding om foto's van uw telefoon naar uw computer te downloaden. Bij de mobiele telefoon worden in de regel de benodigde snoeren meegeleverd. Om bestanden te downloaden, sluit u de kabel aan op uw mobiele telefoon en op uw pc volgens de connectoren. Daarna wordt de mobiel automatisch gedetecteerd door de computer.

Stap 4

Ga naar de map waar de foto's zijn opgeslagen, kopieer of knip ze en verplaats ze naar een map op je computer. Gebruik een kaartlezer als alternatief voor de kabel. Het moet apart worden aangeschaft. Zo verandert de geheugenkaart van de mobiele telefoon in een USB-stick. Hiermee kunt u eenvoudig foto's naar uw computer downloaden.

Aanbevolen: