Prioriteiten Stellen?

Inhoudsopgave:

Prioriteiten Stellen?
Prioriteiten Stellen?

Video: Prioriteiten Stellen?

Video: Prioriteiten stellen voor jezelf 2022, November
Anonim

De prestaties van de personal computer zijn beperkt. De processor maakt altijd de keuze welk programma meer resources toewijst en welk minder, dit gebeurt door middel van prioritering. Indien nodig kunnen ze handmatig worden geplaatst. Volg hiervoor deze stappen.

Prioriteiten stellen?
Prioriteiten stellen?

instructies:

Stap 1

Druk op de toetscombinatie "Ctrl + Alt + Delete". Er verschijnt een lijst met acties die kunnen worden uitgevoerd op het scherm.

Stap 2

Selecteer "Start Taakbeheer". Het toont de momenteel lopende applicaties, processen en services. Het kan u helpen de prestaties van uw computer te controleren, toepassingen die niet reageren af ​​te sluiten en prioriteiten te stellen.

Stap 3

Ga in het geopende venster Taakbeheer naar het tabblad Toepassingen.

Stap 4

Selecteer het programma waarvan u de prioriteit wilt wijzigen. Klik erop met de rechtermuisknop en klik in het vervolgkeuzemenu op het item "Ga naar processen". Alle programma's die op een computer draaien, hebben hun eigen processen en voor hen worden prioriteiten gesteld.

Stap 5

Het tabblad Processen van Taakbeheer wordt automatisch geopend. Het proces dat u nodig hebt, wordt in kleur gemarkeerd. Klik er met de rechtermuisknop op en beweeg de muiscursor over de regel "Prioriteit".

Stap 6

Stel in het vervolgkeuzemenu medium, high, low of een andere prioriteit in.

Populair per onderwerp