Een Muziek-cd Branden

Inhoudsopgave:

Een Muziek-cd Branden
Een Muziek-cd Branden

Video: Een Muziek-cd Branden

Video: How to Burn Music to a CD 2021 2022, December
Anonim

Om cd's met stereo's of spelers af te spelen, moet je de bestanden op een bepaalde manier branden. Zelfs in situaties waarin de spelers het mp3-formaat ondersteunen, moet u specifieke opname-opties selecteren.

Een muziek-cd branden
Een muziek-cd branden

Het is nodig

Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Installeer eerst het programma Nero Burning Rom. Start uw computer opnieuw op om de installatie van het hulpprogramma te voltooien. Open het Nero-programma door een snelkoppeling vanaf het bureaublad te starten. Wacht tot het menu voor snelle toegang verschijnt.

Stap 2

Selecteer in het bovenste venster CD om de beschikbare soorten cd's te branden. Markeer nu het item Audio-cd. Vink de vakjes aan naast de opties Schijf voltooien en Branden. Klik op het tabblad in het veld "Opnamesnelheid" en selecteer het gewenste item in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Als u niet zeker weet of uw speler schijven kan lezen die zijn opgenomen met de maximale snelheid (48x), selecteert u een andere optie. Klik op de knop Nieuw. Gebruik het rechtervenster van het werkmenu om de gewenste muzieknummers te zoeken.

Stap 4

Verplaats ze naar het linkervenster en wacht tot de lijst met opnamebestanden is bijgewerkt. Nadat u alle nummers hebt voorbereid, klikt u op de knop "Nu branden". Wanneer het programma is voltooid, wordt de schijflade automatisch geopend. Haal de resulterende schijf eruit en plaats deze in het station van de speler. Controleer de opgenomen bestanden.

Stap 5

Als u van plan bent om nummers op een universele cd-speler af te spelen, gebruik dan een andere opnamemethode. Start het Nero-programma en selecteer de optie "Mixed Mode CD".

Stap 6

Ga naar het tabblad "Opnemen" en activeer de items die in de tweede stap zijn beschreven. Open het tabblad Audio-cd en vink de vakjes aan naast "Audiobestanden normaliseren" en "Geen pauzes tussen nummers".

Stap 7

Klik nu op de knop "Nieuw", bereid de vereiste bestanden voor en klik op de knop "Branden". Wacht tot de muziek-cd klaar is met branden. Controleer de kwaliteit van de opgenomen bestanden met een beschikbare speler.

Populair per onderwerp