Hoe De Lade Leeg Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Lade Leeg Te Maken?
Hoe De Lade Leeg Te Maken?

Video: Hoe De Lade Leeg Te Maken?

Video: Hoe maak je een houten lade 2022, November
Anonim

De taak om het systeemvak op te schonen of pictogrammen uit het systeemvak te verwijderen, impliceert niet het gebruik van aanvullende software en kan door de gebruiker worden opgelost met behulp van standaardtools van het Windows-besturingssysteem.

Hoe de lade leeg te maken?
Hoe de lade leeg te maken?

instructies:

Stap 1

Selecteer het pictogram dat u uit de lade wilt verwijderen en sleep het naar het bureaublad. Roep het contextmenu van de taakbalk op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen". Ga naar het tabblad Taakbalk van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop Aanpassen in het gedeelte Meldingsgebied. Vouw de koppeling Systeempictogrammen in- of uitschakelen uit in het volgende dialoogvenster en specificeer de gewenste actie voor elk pictogram in het vervolgkeuzemenu van het nieuwe venster. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 2

Gebruik de optie om de presentatie van pictogrammen in het systeemvak te wijzigen. Selecteer op hetzelfde tabblad Pictogram en meldingen verbergen voor elk van de weergegeven items. Pas de aangebrachte wijzigingen toe door op OK te klikken.

Stap 3

Gebruik een alternatieve methode om verouderde pictogrammen in het systeemvak te wissen. Om dit te doen, roept u het hoofdmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma "Register-editor" door op de knop OK te klikken. Vouw de tak uit

HKEY_CLASSES_ROOT \ LocalSettings \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ TrayNotify

en verwijder de parameters met de naam PastIconStream en IconStreams.

Stap 4

Pas de aangebrachte wijzigingen toe. Om dit te doen, roept u het hulpprogramma Taakbeheer op door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl, alt = "Image" en Del te drukken en het proces explorer.exe af te sluiten. Dit kan gedaan worden door de knop Nieuwe taak te gebruiken en verkenner in het daarvoor bestemde veld te typen. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken. Start uw systeem opnieuw op.

Stap 5

Een andere manier om de lade leeg te maken, is door een nieuwe sleutel in de tak te maken.

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer.

Maak een tekenreeksparameter met de naam NoTrayItemsDisplay en stel deze in op 1. De wijzigingen worden toegepast nadat de computer opnieuw is opgestart.

Populair per onderwerp