Een Virtualbox Virtuele Machine Maken

Inhoudsopgave:

Een Virtualbox Virtuele Machine Maken
Een Virtualbox Virtuele Machine Maken

Video: Een Virtualbox Virtuele Machine Maken

Video: VirtualBox: Установка и настройка (для новичков). Создание виртуальной машины 2022, December
Anonim

Virtualbox virtuele machine is een van de meest populaire en gratis softwaresystemen. Het wordt gebruikt bij het testen van verschillende applicaties, het leren van nieuwe programma's, het willen hebben van een of meer besturingssystemen, enz. In dit geval kan de gebruiker bepaalde sites bezoeken en gegevens downloaden van alle bronnen zonder angst voor de veiligheid van het hoofdbesturingssysteem.

Een Virtualbox virtuele machine maken
Een Virtualbox virtuele machine maken

instructies:

Stap 1

Download eerst de Virtualbox-software van de website van de fabrikant en installeer deze volgens de instructies. Voer de applicatie uit. Klik vervolgens op de knop "Maken" in de linkerbovenhoek. Als gevolg hiervan verschijnt een venster van de wizard voor het maken van virtuele machines. Lees de informatie en klik op de knop "Volgende".

Stap 2

Bedenk in het nieuwe venster een naam voor de virtuele machine en voer deze in het daarvoor bestemde veld in. Selecteer vervolgens het type en de versie van het besturingssysteem dat u van plan bent te installeren uit de lijst en klik op de knop "Volgende". Stel in het volgende venster de hoeveelheid RAM in voor toekomstig gebruik door de virtuele machine. Dit kan worden gedaan met de muisschuifregelaar of door cijfers in het venster te typen. Klik op Doorsturen.

Stap 3

Vink in dit stadium het vakje aan voor het maken van een harde schijf (HDD is nodig om het besturingssysteem en aanvullende programma's te installeren). Klik volgende. Laat in het nieuwe dialoogvenster het VDI-bestandstype staan ​​als u niet van plan bent de virtuele schijf in andere soortgelijke programma's te gebruiken of een ander type te selecteren. Klik op Volgende en vink het vakje aan naast het vaste of dynamische kenmerk van de virtuele schijf. Klik daarna op "Volgende".

Stap 4

Geef in het venster de naam, locatie en grootte van de virtuele schijf op en klik vervolgens op "Volgende". Nu moet u alle gegevens van de gemaakte harde schijf dubbel controleren. Als iets niet bij je past, kun je het oplossen door op de knop "Terug" te klikken. En als alles in orde is, klikt u op "Maken" en wacht u een paar minuten terwijl het programma een virtuele schijf maakt. Klik op de knop Maken om het maken van de virtuele machine te voltooien.

Populair per onderwerp