Hoe Rimpelingen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Rimpelingen Te Verwijderen
Hoe Rimpelingen Te Verwijderen

Video: Hoe Rimpelingen Te Verwijderen

Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2022, December
Anonim

Om effectief op uw computer te werken, moet u de gebruikersinterface correct configureren. Als u met een knipperend beeldscherm werkt, kunnen de effecten op uw zicht catastrofaal zijn. Om de negatieve effecten op de ogen teniet te doen, is het noodzakelijk om de rimpels te verwijderen.

Hoe rimpelingen te verwijderen
Hoe rimpelingen te verwijderen

instructies:

Stap 1

Wijzig de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm. Om dit te doen, zet u uw computer aan. Klik met de rechtermuisknop op het veld "Bureaublad" (maar niet op de pictogrammen en het menu "Taakbalk en Start"). Het venster "Eigenschappen: Weergave" verschijnt op het scherm. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en activeer het door erop te dubbelklikken met de muiscursor. Er verschijnt een extra venster "Eigenschappen: Monitor Connector Module". Selecteer bovenaan het tabblad "Monitor" en activeer het met de muiscursor.

Stap 2

Vink vervolgens in het gedeelte "Monitorinstellingen" het item "Modus verbergen die de monitor niet kan gebruiken" aan. Dit voorkomt dat u schermverversingsfrequenties weergeeft die niet door uw monitor worden ondersteund. Houd er rekening mee dat het selecteren van een frequentie die niet door uw monitor wordt ondersteund, kan leiden tot onstabiele beelden of hardwarestoringen.

Stap 3

Selecteer "Monitor Refresh Rate" en bekijk het beschikbare frequentiebereik dat uw monitor ondersteunt. Selecteer de hoogst beschikbare waarde. Klik op de knop "OK" of "Toepassen" in de rechterbenedenhoek van het venster. Daarna brengt het systeem u naar het venster "Eigenschappen: Weergave" en worden de geselecteerde parameters toegepast. Start je computer opnieuw op. Kies geen Veilige modus.

Stap 4

Wijzig niet alleen de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm, maar ook de beeldschermresolutie. Onthoud dat het hebben van de juiste monitorresolutie niet alleen uw productiviteit verhoogt, maar ook helpt de negatieve impact op uw zicht te verminderen. Om een ​​hogere resolutie in te stellen, moet uw monitoraansluitmodule bepaalde specificaties ondersteunen. Zoek in het venster "Eigenschappen: Weergave" in de linkerbenedenhoek het opschrift "Schermresolutie" en stel deze in op de hoogst mogelijke. Klik op OK of Toepassen en start uw computer opnieuw op.

Populair per onderwerp