Echo's Verwijderen In Skype

Inhoudsopgave:

Echo's Verwijderen In Skype
Echo's Verwijderen In Skype

Video: Echo's Verwijderen In Skype

Video: How to fix Skype echo problems and improve call quality 2022, December
Anonim

Als u besluit om de nieuwe internetcommunicatiesoftware Skype te gebruiken, kunt u een aantal problemen en gerelateerde vragen hebben. Een van de meest voorkomende gevallen waarin dit programma niet goed werkt, is een kleine echo die optreedt tijdens de uitzending. Er zijn verschillende manieren om met dit probleem om te gaan.

Echo's verwijderen in Skype
Echo's verwijderen in Skype

instructies:

Stap 1

Probeer het programma opnieuw te installeren. Het is mogelijk dat uw instellingen niet in orde zijn, en in plaats van lang en eentonig naar een probleem te zoeken, probeert u gewoon "van nul te beginnen". Het is het beste om de nieuwste versie van de officiële site te downloaden, download Skype niet van sites van derden.

Stap 2

Ga naar de programma-instellingen als de herinstallatie nog steeds niet het gewenste resultaat geeft. Probeer het gedeelte met betrekking tot uw microfoon te vinden en experimenteer als u geen duidelijke reden voor echo ziet. Misschien zit het probleem in de geluidshardware. Probeer uw audiosysteem of geluidskaartinstellingen opnieuw te configureren op uw computer als u geen externe luidsprekers gebruikt.

Stap 3

Ga naar "Start" - "Instellingen" - "Configuratiescherm" - "Audioapparaten of microfoon configureren" als geen van de bovenstaande opties helpt. Misschien is het niet hoe het apparaat is geconfigureerd in skype, maar hoe het werkt, zorg ervoor dat je geen markering hebt in de echo-instellingen of dat de "scène" of "opera"-modus niet is ingeschakeld in de geluidsinstellingen, het is heel goed mogelijk dat deze functies ook in Skype werken.

Stap 4

Neem contact op met de programma-ondersteuningsdienst als het probleem aanhoudt, de technisch adviseur kan u aanvullende informatie geven over de mogelijke problemen van het probleem na analyse van de situatie - uw besturingssysteem, webcam en microfoon of laptopmodel. Volg gewoon de instructies van de adviseur en hoogstwaarschijnlijk zal alles werken.

Populair per onderwerp