Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Presentatie

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Presentatie
Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Presentatie

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Presentatie

Video: Hoe Maak Je Een Achtergrond Voor Je Presentatie
Video: Hoe maak je een achtergrond in PowerPoint? | PowerPoint Basics | PPT Solutions 2024, Mei
Anonim

Een goede keuze van de achtergrond voor de presentatie zal de heilzame aspecten van het gepresenteerde product benadrukken. Bovendien vergemakkelijkt een competent kleurenschema de perceptie van het materiaal.

Hoe maak je een achtergrond voor je presentatie
Hoe maak je een achtergrond voor je presentatie

instructies:

Stap 1

Als uw computer Windows gebruikt, gebruikt u de PowerPoint-tool om uw presentatie voor te bereiden. Begin te werken met de knop "Start" en vervolgens "Alle programma's". Selecteer het MicrosoftOffice-pakket en daarin Microsoft PowerPoint. Voer het programma uit.

Stap 2

Nadat u de dia's in de geselecteerde lay-out hebt geladen, gaat u naar het tabblad "Ontwerpen". Op de werkbalk is de eerste knop aan de rechterkant "Achtergrondstijlen". Wanneer je de muisaanwijzer over de naam van de knop beweegt, verschijnt er een hint: "Kies een achtergrondstijl voor dit thema. Klik met de rechtermuisknop op een stijl om een menu met toepassingen te openen."

Stap 3

Klik op "Achtergrondstijlen", een venster met voorbeeldachtergronden wordt geopend. Gebruik de knopinfo en open een menu met toepassingsmethoden door met de rechtermuisknop op de afbeelding van de geselecteerde achtergrond te klikken.

Stap 4

Kies de toepassingsmethode uit het voorgestelde menu: op alle dia's of op geselecteerde. In het laatste geval moeten de glaasjes vooraf worden gemarkeerd. Sla uw selectie op.

Stap 5

Als u in Linux werkt, selecteert u "Office" in het hoofdmenu om een presentatie voor te bereiden. Ga dan naar "Presentaties". Plaats in het geopende venster een punt in de cirkel "Lege presentatie" en vervolgens "Voltooien".

Stap 6

Vul de geselecteerde lay-out in met dia's. Selecteer Pagina-achtergronden in de werkbalk aan de rechterkant. Selecteer de gewenste dia, selecteer een achtergrond ervoor uit de voorgestelde voorbeelden met de rechtermuisknop en klik op "Toepassen op geselecteerde dia". Het achtergrondvoorbeeld wordt weergegeven in de lijst 'Gebruikt in deze presentatie'. Als u een gemeenschappelijke achtergrond voor alle dia's wilt, selecteert u het gewenste model en klikt u op Toepassen op alle dia's.

Aanbevolen: