Een Netwerkadapter Vinden

Inhoudsopgave:

Een Netwerkadapter Vinden
Een Netwerkadapter Vinden

Video: Een Netwerkadapter Vinden

Video: Het stuurprogramma van de draadloze netwerkadapter bijwerken via Apparaatbeheer in Windows 2022, December
Anonim

Voor de juiste werking van de meeste apparaten van een personal computer zijn speciale bestanden (stuurprogramma's) nodig. Er zijn veel verschillende methoden die u kunt gebruiken om de stuurprogramma's met succes te installeren.

Een netwerkadapter vinden
Een netwerkadapter vinden

Het is nodig

Sam Divers-programma

instructies:

Stap 1

Sluit eerst de nieuwe netwerkadapter aan op uw computer. Koppel hiervoor de systeemeenheid los van de netvoeding en verwijder de linkerafdekking. Installeer een nieuwe netwerkkaart in het PCI-slot en zet de computer aan. Als u een USB-LAN-adapter gebruikt, sluit deze dan aan op een reeds ingeschakelde pc. Dit versnelt het automatische apparaatdetectieproces.

Stap 2

Enige tijd nadat het besturingssysteem is opgestart, wordt de nieuwe netwerkadapter automatisch gedetecteerd. Als de set van dit besturingssysteem stuurprogramma's voor deze apparatuur bevat, worden deze automatisch geïnstalleerd. Gebeurt dit niet, installeer dan zelf de benodigde bestanden. Het probleem is dat u geen toegang tot internet kunt krijgen totdat deze adapter werkt.

Stap 3

In dergelijke situaties wordt het aanbevolen om aanvullende programma's te gebruiken. Gebruik een andere computer en download het hulpprogramma Sam Drivers. Als u niet het hele programma kunt opnemen, open dan de map Drivers en kopieer daaruit alle archieven met de LAN-string in de naam, bijvoorbeeld DP_LAN_wnt6-x86_1110.7z.

Stap 4

Kopieer nu al deze archieven naar een aparte map op je computer. Open Apparaatbeheer en zoek de netwerkadapter met een uitroepteken in de naam. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer de optie "Stuurprogramma's bijwerken". Selecteer nu "Installeren vanuit opgegeven map". Selecteer in het menu dat wordt geopend de map waarin de stuurprogrammaarchieven zich bevinden en klik op de knop OK.

Stap 5

Nadat de installatie van de stuurprogramma's voor de netwerkadapter is voltooid, sluit u de kabel hierop aan. Wacht op de automatische detectie van het nieuwe netwerk. Onthoud dat u het beste de stuurprogramma's kunt gebruiken die door de fabrikant van dit apparaat zijn geleverd. Ga naar de website die u wilt downloaden en download de nieuwste stuurprogramma's.

Populair per onderwerp