Hoe De Netwerkadapter Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Netwerkadapter Aan Te Sluiten
Hoe De Netwerkadapter Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Netwerkadapter Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Netwerkadapter Aan Te Sluiten
Video: Hoe Upgrade je een Netwerkadapter 2024, April
Anonim

Bijna alle moderne computers zijn uitgerust met een ingebouwde Ethernet-netwerkadapter (beter bekend als een "netwerkkaart"). Maar soms is het toch nodig om een extra adapter te installeren - om het lokale netwerk uit te breiden of vanwege het uitvallen van de ingebouwde netwerkkaart.

Hoe de netwerkadapter aan te sluiten
Hoe de netwerkadapter aan te sluiten

Noodzakelijk

Computer, netwerkadapter, middelgrote niet-magnetische krultang, installatieschijf met software voor de adapter

instructies:

Stap 1

Als u een PCMCIA-netwerkadapter in een laptop installeert, moet u deze loskoppelen. Wacht tot uw computer wordt afgesloten. Verwijder vervolgens het deksel van de PCMCIA-sleuf en installeer de adapter erin. Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem klaar is met laden. Plaats de installatieschijf in uw computerstation. De computer installeert automatisch de benodigde software. Als dat niet het geval is, voert u de installatiewizard uit vanaf de installatieschijf.

Stap 2

Wanneer u een PCI- en PCI-E-netwerkadapter in de systeemeenheid van de computer installeert, zet u de computer uit, koppelt u het netsnoer los van de voeding en verwijdert u de linkerklep van de systeemeenheid. Zoek een vrije gleuf en verwijder het deksel in de behuizing er tegenover.

Stap 3

Plaats de netwerkadapter in de sleuf en bevestig deze met de schroef aan de computer. Sluit de computerbehuizing en sluit het netsnoer weer aan. Installeer daarna de software op dezelfde manier als beschreven in de vorige paragraaf.

Aanbevolen: