Hoe Applicatiefout Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Applicatiefout Te Verwijderen
Hoe Applicatiefout Te Verwijderen

Video: Hoe Applicatiefout Te Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2023, Januari-
Anonim

Bijna iedereen is bekend met de situatie dat tijdens het gebruik van de computer om onbekende redenen een fout "explorer.exe - Toepassingsfout" optreedt. De instructie op "0x1000240e" heeft toegang tot het geheugen op "0x1000864d". Het geheugen kan niet worden "gelezen". Dergelijke fouten zijn vrij moeilijk te elimineren, omdat ze om verschillende redenen kunnen optreden.

Hoe applicatiefout te verwijderen
Hoe applicatiefout te verwijderen

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Er zijn echter verschillende manieren om te proberen het systeem in de vorige staat van gebruik te herstellen. Controleer uw hele computer met een antivirusprogramma op malware. Zorg ervoor dat u een krachtiger antivirusprogramma gebruikt dan u op uw computer hebt geïnstalleerd. Sluit indien mogelijk uw harde schijf aan op een andere computer en controleer daar alle partities. De meest voorkomende oorzaak van een toepassingsfout is te wijten aan virussen die systeem- en programmabestanden aantasten.

Stap 2

Herstel de status van het besturingssysteem vanaf een recent opslagpunt. Probeer te onthouden na welke wijzigingen de toepassingsfouten begonnen te verschijnen. Heel vaak treden dergelijke fouten op als gevolg van het onjuist verwijderen van programma's of onjuiste interactie tussen verschillende programma's.

Stap 3

Als herstel niet mogelijk is, identificeer dan het programma dat de toepassingsfout veroorzaakt. Verwijder het programma en installeer het opnieuw, of installeer een recentere versie. Als dit een spel is, installeer dan recentere versies van het videostuurprogramma en het DirextX-hulpprogramma.

Stap 4

Schakel onnodige programma's uit vanaf het opstarten. Bekijk alle actieve programma's en processen in Taakbeheer en filter onnodige. Experimenteer door programma's uit het geheugen uit te schakelen en te proberen een toepassingsfout te veroorzaken. Vaak helpt deze methode om precies het programma te vinden dat de fout veroorzaakt.

Stap 5

Als laatste redmiddel kunt u het besturingssysteem altijd opnieuw installeren als toepassingsfouten vaker voorkomen en het moeilijk wordt om op de computer te werken. Het besturingssysteem is een nogal vluchtige omgeving, gevoelig voor crashes als gevolg van virussen, softwareconflicten of hardwarefouten, en het opnieuw installeren van het systeem is een standaardprocedure.

Populair per onderwerp